Spring naar inhoud

PK West-Overijssel en Flevoland

In 2015 wordt de jaarlijkse premiekeuring van fokvereniging West-Overijssel en Flevoland (WOF) gehouden op vrijdag 18 en zaterdag 19 september in manege Bartels te Mariënheem. Op vrijdag worden de enters en twenters gekeurd. De veulens en oudere merries verschijnen op zaterdag in de keuringsbaan.

 

Zoals afgesproken op de Algemene Ledenvergadering wordt er in principe op bovengenoemde 2 dagen gekeurd. Indien echter blijkt dat de inschrijving aanzienlijk beneden het aantal van vorig jaar uitkomt, dan zal de keuring alleen op zaterdag plaatsvinden. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u hierover z.s.m. na het sluiten van de inschrijving informeren.

 

Inschrijven

Alle leden van fokvereniging West-Overijssel en Flevoland (WOF) hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Bent u geen lid van de fokvereniging, maar wilt u wel graag met uw pony’s deelnemen aan de keuring? Vraag dan een inschrijfformulier aan bij Ria Wolfkamp, tel. 0572-356509 of door te mailen naar ria@wolfkamp.net. De inschrijving sluit op 1 augustus 2015