Spring naar inhoud

50ste Premiekeuring fokvereniging Friesland

Het Bestuur van Fokvereniging Friesland van het NSPS is erg trots u uit te kunnen nodigen deel te nemen aan onze 50e premiekeuring op zaterdag 19 september as. op de locatie; PSC “de Zuidstroom”,Noordwolderweg 8a, 8393 RE Vinkega.

Voor meer info kijk op www.dezuidstroomvinkega.nl

Aanvang 09.00 uur.

Opgave :

U kunt uw pony’s opgeven via MIJN NSPS of via het inschrijfformulier dat digitaal beschikbaar is via www.nsps-friesland.nl. We verzoeken u bij de veulens duidelijk te vermelden of het gaat om een mini, kleine, midden of grote maat. Van uw enters en twenters hebben we de correcte stokmaat nodig om ze in de juiste rubrieken te kunnen plaatsen, bij onjuiste vermelding/constatering door de jury kan de pony eventueel worden uitgesloten van deelname om het kampioenschap, dus let hier goed op.

 

Opgave voor de keuring kan tot en met 29 augustus 2014.

Bent u lid van afd. Friesland en ook bereikbaar via een emailadres? Wilt u dit ons laten weten ivm portokosten via bertus@berja.nl ? Alvast bedankt.

Na de pauze is er een rubriek waar de kinderen hun voorbrengtalenten kunnen laten zien. Dit kunt u via mail aan ons kenbaar. (deelname vanaf 5 jaar tot 16 jaar).

 

Lunchbuffet

In de pauze is er mogelijkheid om gebruik te maken van een warme maaltijd (lopend buffet) ook voor toeschouwers. De kosten voor dit buffet zijn € 12,50 p.p. incl. drinken te voldoen bij het secretariaat.

Uitnodiging feestavond en prijsuitreiking :

 

De gezellige feestavond en bbq vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 oktober as.

Kosten € 14,00 pp incl het drinken.

U bent welkom vanaf 19.30 uur op de locatie :

 

Theehuisje ‘Tierelantuintje’

It West 67

9216XD Oudega(Small.)

www.tierelantuintje.nl

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Fokvereniging Friesland

Inlichtingen :

secretaris

Bertus Plender

Tjabbekamp 2

8435 VS DONKERBROEK

0516-491484

Of per mail: bertus@berja.nl