Spring naar inhoud

Wat is Jong NSPS?

‘De jeugd heeft de toekomst’ is een veel gehoorde kreet binnen het stamboek en dit is precies waar Jong NSPS zich hard voor maakt!

Jong NSPS probeert allerlei leuke activiteiten te organiseren voor jongeren tot 25 jaar. Het maakt niet uit of je lid bent van het stamboek of niet, wanneer je interesse hebt in de Shetland Pony vinden wij het altijd leuk om je bij één van onze activiteiten terug te zien!

Jaarlijks organiseert Jong NSPS twee grote activiteiten: de Promotiedag en het NK Beste Jeugdige Voorbrenger. Daarnaast organiseren we een leuke prijsvraag tijdens de Hengstenkeuring, nemen we regelmatig een Kijkje in de keuken bij… bijvoorbeeld een dierenarts of een bekende fokker, en vinden we het leuk om af en toe een bos- of strandrit te maken. Ben je benieuwd wat er binnenkort op de planning staat? Houd dan de nieuwberichten op deze website in de gaten of neem een kijkje op onze Facebookpagina: www.facebook.com/NSPSJong.

Aankomende activiteiten

Spreekbeurtinformatie
Vind je het leuk om je spreekbeurt of een presentatie te houden over de Shetland Pony? Wij hebben de informatie alvast voor je verzameld! Deze vind je onder het kopje Stamboekinformatie > Spreekbeurt informatie.

Wil je nog meer weten over Jong NSPS of heb je specifieke vragen over de Shetland Pony? Stuur dan gerust een mailtje naar jongnsps@nsps.nl.