Spring naar inhoud

Vacatures HB

Voel jij je betrokken bij het stamboek, heb je bestuurlijke talenten en lijkt het je leuk om met andere enthousiaste bestuurders actief een bijdrage te leveren aan het stamboek, dan zijn wij op zoek naar jou!!!

We zoeken een bestuurslid voor de

Portefeuille PR, redactie & media

Je past binnen het bestuursteam als je een teamplayer bent, een professionele houding hebt, open & eerlijk bent, proactief bent en tenslotte kunt schakelen tussen verschillende situaties en doelgroepen.

De portefeuillehouder PR, redactie en media heeft als specifieke speerpunten het promoten van de shetland pony off- en online, het werven en binden van nieuwe leden, het ondersteunen van Jong NSPS, het verenigingsblad en de exportbevordering. Hierbij heeft de portefeuillehouder een marketingvisie, kennis van online marketing, kennis van printmedia en heeft een goede beheersing  van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden een plezierige samenwerking, waar integriteit, respect, verbonden- en betrokkenheid centraal staan en streven naar verbetering. We werken als een team!

Heb je belangstelling voor bovengenoemde vacante positie of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met een van de leden van de commissie Werving & Selectie.

Ernst Termeer, Geurt van den Brink, Remond Molenkamp en Jacoba Jensma