Spring naar inhoud

Spreekbeurt informatie

De Shetland pony is regelmatig het onderwerp voor een spreekbeurt op scholen. Jong NSPS heeft diverse informatie verzameld die in een spreekbeurt gebruikt kan worden.  Deze informatie vind je door te klikken op onderstaande link.

Algemene informatie

Ook heeft Jong NSPS informatie samengevat over specifieke zaken uit de Shetland ponyfokkerij. Door te klikken op onderstaande link krijg je informatie over de geschiedenis van de fokkerij, hoe het gaat als je een veulentje wil fokken en laten opgroeien en hoe je een Shetland pony presenteert op een keuring.

De fokkerij

Tot slot hebben we een document samengesteld over het gebruik van de Shetland pony. Hierin staat wat je allemaal met je pony kunt doen, zoals rijden onder het zadel en voor de wagen. Maar er is nog veel meer!

Het gebruik

Via het stamboekkantoor kan aanvullende informatie staat met betrekking tot stamboekzaken worden aangevraagd. Ook voor verdere vragen kun je hier terecht. Stuur een mail naar info@shetlandponystamboek.nl enstel je vraag. Vergeet niet je naam, adres, postcode en woonplaats te vermelden voor het toezenden van de informatie!