Spring naar inhoud

Jong NSPS commissieleden

De commissieleden van Jong NSPS zijn allemaal op verschillende manieren betrokken bij de Shetland Pony en hebben allen hun eigen redenen om zich in te zetten voor Jong NSPS. Graag stellen zij zich even voor:

Simone Dijkstra

 

 

Mijn naam is Simone Dijkstra, 24 jaar, kom uit Friesland en ik zit bij de commissie van het Jong NSPS!  Ik heb zelf 3 leuke shetlanders waarmee ik ieder jaar op keuring ga, veulentjes mee fok en af en toe mee ga mennen. Mijn eerste shetlander Karessa v. Stal de Toekomst heb ik inmiddels alweer  jaar. Van haar heb ik 2 mooie nakomelingen. Olana v. Stal Ligika en Pim v. Stal Ligika. Binnen de commissie van het Jong NSPS vind ik het vooral leuk dat je je creativiteit kwijt kan en nieuwe ideeën kunt bedenken voor de jeugd. De jeugd is natuurlijk de toekomst!

Thomas Lap

 

 

 

Mijn naam is Thomas Lap, 17 jaar en kom uit Groningen. Samen met mijn familie hebben wij 9 Shetlandpony’s waar wij mee tuigen. Zelf heb ik nog geen eigen shetlandpony maar met de 9 pony’s van mijn familie heb ik genoeg te doen! Door mijn passie voor de pony’s ben ik bij het Jong NSPS terecht gekomen en nu mag ik ook deelnemen aan de commissie van het Jong NSPS, ontzettend leuk! Het bedenken en organiseren van (nieuwe) evenementen voor de jeugd vind ik het leukste, ik kijk er dan ook erg naar uit om leuke evenementen neer te zetten voor de leden van Jong NSPS! Hopelijk snel tot ziens bij een van onze evenementen!