Spring naar inhoud

Hengstenmutaties

Mutaties hengsten selectielicentie

Falcao v.d. Leysenhoeve, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van J. &M. V. Driel/ Stal Lagevoort te Liessel, is door de eigenaar geëxporteerd naar Duitsland.

Flush v.d. Brouwerij, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Norman te Graested Denemarken, is voor het dekseizoen van 2022 en 2023 verhuurd aan S.D. Scheiberlich te Uddel.

Gatsby by Jet’s Stable, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A. met 2e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van J.W.M. Buurman te Doornenburg, is verkocht aan W.L. Vissers te Beek.

Guido v. Stal ‘t Hurkske, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van Comb. J. Willems/Willems te Helden-Grashoek, is verkocht aan L. Wenger-Rydqvist te Rengsjö in Zweden.

Herout v. Stal Beatrix, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom A.J. v.d. Plaats te Bergambacht, is overleden.

Hidde v.d. Schanshoeve, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Hopman/v. Dijk te Deil, is verkocht aan W. v. Brouwershaven te Almkerk.

Hunter v.d. Renderklippen, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van H. v. Ommen te Wezep, is verkocht aan A. Pagmar te Mullsjo in Zweden.

Ice Breaker v.d. Beemster, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van A de Valk te Balgoy, is overleden.

James v. Heessselt, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 2e premie, in 1997 goedgekeurd, in eigendom van F.J.M. Kemperman te Toldijk, wordt door de eigenaar terug getrokken uit de dekdienst.

Kennet v.d. Kuper, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. Thomassen te Ewijk, is overleden.

Kerenzo v. Stal de Toekomst, de grote maat wildkleur vos Stamboekhengst Cat. A, met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Jennifer Joossens/R. v. Raak te Bavel, is verkocht aan R. v. Raak te Bavel.

Leandro v.d. Langenhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Gebr. Tuijl te Tuil, is verkocht aan R.M. Molenkamp te Neede.

Lector v.d. Halve Maan, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 1999 goedgekeurd, in eigendom van J.L. Nederkoorn te Oss, is overleden.

Milton v.d. Veldhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van G.H. v. Wieren- de Wit te Onnen, is verkocht aan P. Bonants- Janssen te Smakt.

Olivier v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief  goedgekeurd, in eigendom van W. v. Brouwershaven te Almkerk, is verkocht aan G.G.J.E. Rouhof te Neede.

Onyx of Sportview, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van T.J. Oudman te Delfzijl, is verkocht aan C. v. Andel te Dussen.

Oriënt v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van Jeffrey Haas te Wapenveld, is verkocht aan A. Pagmar te Mullsjo in Zweden.

Sandro v. Stal Langelo, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Smeets te Baarlo, wordt door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Sico v. ‘t Hof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. Thomassen te Ewijk, is overleden.

Ward v.d. Baatehof, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van E. v.d. Veen te Roderwolde, is overleden.

Mutaties hengsten basislicentie

Dennis v. stal Heidezicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van A.C. de Graaf te Babyloniënbroek, is overleden.