Spring naar inhoud

Oranjeconcours De Bilt 27 april

Na 2 jaar afwezigheid mogen we weer!

We hebben er lang op moeten wachten, maar dit jaar vindt in De Bilt op Koningsdag alweer het 39e Oranjeconcours plaats. Tijdens dit concours wordt er door Tuigpaarden, Hackneys, Friezen en ook Shetland Pony’s gestreden in de diverse concoursrubrieken.

Voor Shetlanders is er de mogelijkheid, bij voldoende deelname, om een rubriek enkelspan, tweespan en damesnummer te verrijden. De rubriek enkelspan telt tevens mee voor de landelijke competitie van dit jaar. Ook hengsten mogen deelnemen aan de genoemde rubrieken, zij ontvangen echter geen competitiepunten in de enkelspanrubriek(en). Bij het damesnummer zal er een extra prijs voor het schoonste geheel worden uitgereikt.

Aanvangstijd van het concours op 27 april is 11.30 uur. Het terrein is te vinden aan de Soestdijkseweg Zuid te Bilthoven, tegenover het gemeentehuis Jagtlust. Nieuw is dat dit jaar de toegang gratis zal zijn.

U kunt zich tot uiterlijk 3 april 2022 opgeven voor genoemde rubrieken via het volgende emailadres: wedstrijd.nsps@gmail.com. Bij opgave dient u de naam en het competitienummer van de pony(‘s) en de contactgegevens van de eigenaar en rijder te vermelden.
Meer informatie over het concours kunt u vinden op www.oranjeconcours.nl.