Spring naar inhoud

14 november Jongerenfokdag Heteren

De 25e Jongerenfokdag: 14 november, houdt deze datum vrij!

In 2015 hopen wij op zaterdag 14 november al weer de 25e Jongerenfokdag te organiseren, de leukste keuringsdag in het jaar voor jong en oud.

Natuurlijk zijn we er trots op dat de Jongerenfokdag al weer 25 jaar georganiseerd wordt, en dat nog steeds heel veel jonge mensen, maar ook ouderen met veel enthousiasme deze keuringsdag bezoeken, als inzender, publiek of medewerker.
We hopen in 2015 opnieuw op een zeer enthousiaste groep inzenders, maar rekenen daarbij ook op u als publiek. Heeft u de Jongerenfokdag nog nooit bezocht, dan nodigen wij u van harte uit om dat in 2015 toch eens te doen; daarna komt u vast weer terug, want u weet, “WIE DE JEUGD HEEFT, HEEFT DE TOEKOMST”! En dat is op deze dag duidelijk te zien.
Voor de fanatieke inzenders geldt dat er vanaf nu weer ingeschreven kan worden; denk nog maar eens extra na welke pony of pony’s er mee mag/mogen doen, en geef ze op. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per pony.
Naast veel inzendingen zijn wij ook op zoek naar mensen die ons financieel of op een andere wijze, hun medewerking willen verlenen aan deze fokdag. Uiteraard zijn ludieke ideeën voor het vieren van 25 jaar Jongerenfokdag ook welkom.
Inschrijvingen kunnen worden verzonden naar: Jongerenfokdag@hotmail.com Of per post: Willeke Termeer Kerkstraat 22 5313 AR Nieuwaal

De inschrijving sluit op 25 oktober 2015, 12.00 uur.

Sponsoring is meer dan welkom voor deze dag:
– Rubriekssponsor: € 10,-
– Beker (zoals beschikbaar): € 15,-
– Advertentie ½ pagina € 20,-
– Advertentie 1/1 pagina € 30,-
– Vrije bedragen zijn ook welkom uiteraard

Wij zien u graag op 14 november in Heteren, Manege De Fruithof aan de Dorpsstraat is al jarenlang het toneel voor deze fokdag!