Spring naar inhoud

Zomerkeuring Heteren 4 juli 2015

Op 4 JULI 2015, de eerste zaterdag in juli (i.p.v. de laatste zaterdag) wordt de Zomerkeuring Midden Nederland weer georganiseerd. Niet zoals de laatste jaren gebruikelijk in Ammerzoden, maar dit jaar bij manege De Fruithof te Heteren. Een andere datum en een andere (maar u wel bekende) locatie!

Afgelopen jaar was de Zomerkeuring opnieuw de grootste landelijke fokdag buiten de premiekeuringen om. Met meer dan 240 inschrijvingen, en diverse Nationale kampioenen die ingeschreven stonden, was ook de kwaliteit van de pony’s op deze dag uitzonderlijk hoog.

Wilt u ook inschrijven voor de zomerkeuring? Dit kan tot 1 juni a.s. U kunt hiervoor een inschrijfformulier opvragen via onderstaand emailadres, of een kopie van het stamboekpapier e-mailen of opsturen (inschrijven via e-mail heeft onze voorkeur). Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per pony en te late inschrijvingen kunnen helaas niet worden geaccepteerd.

Inschrijven kan met pony’s die zijn ingeschreven in de klasse A van het NSPS; veulens, enters en twenters moeten een vader hebben met selectielicentie en een moeder met de A status. Vanaf 3 jaar moeten de pony’s ook zijn opgenomen in het stamboek. Zowel hengst- als merrieveulens kunnen worden ingeschreven. Vanaf 1 jaar en ouder kunt u alleen merries en ruinen inschrijven. LET U EROP DAT U BIJ ENTERS EN TWENTERS DE MAAT VERMELDT.

Het inschrijfformulier kunt u opsturen naar: Willeke Termeer Kerkstraat 22 5313 AR Nieuwaal zomerkeuring.gelderland@hotmail.com Ook zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligers die ons een handje gaan helpen met organisatie of op de dag zelf. Neemt u dan contact met ons op!

Stichting Zomerkeuring Midden Nederland

Willeke Termeer, Renske Hamers, Esther van den Berg, Wim van Wijk