Spring naar inhoud

Shetlandkeuring Alphen Chaam 3 augustus 2024

Na de succesvolle vorige edities gaan we weer een zomer shetlandkeuring houden in Chaam. Op ZATERDAG 3 augustus 2024 is het zover. Op de prachtige terreinen van de ponyclub in Chaam wordt dan een shetlandkeuring gehouden. Deze keer dus op ZATERDAG op veler verzoek. Alle trailers kunnen rond de ring geparkeerd worden, waardoor we een gezellige ambiance krijgen. De kantine is open en we maken er een leuke topdag van. U doet toch ook mee.


Het is de ideale oefendag voor de premiekeuring en u kunt rekenen op een prettige sfeer en veel belangstelling. IEDEREEN IS WELKOM UIT BINNEN- EN BUITENLAND.
De sluitingsdatum voor inschrijving is uiterlijk 8  juli 2024 OPGEVEN VIA MIJN NSPS KIES VOOR zomerkeuring CHAAM

Bijschrijven is NIET toegestaan en de sluitingsdatum is hard. U mag ook een kopie of foto van het BVI van de pony opsturen, wel bij de jeugd de maat vermelden. Ook bij de veulens aangeven mini, klein of overig.
Of per mail opgeven en bij de inschrijving vermelden: naam pony, geslacht, levensnummer, kleur, hoogte (jeugd ook zelf meten), en van de eigenaar naam, adres, telefoon en emailadres. AANVANG 9.30 uur
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per pony. Het inschrijfgeld voor 25 juli graag vooraf overmaken op rekeningnummer NL 89ABNA 046.91.99.113 ten name van R. van Raak onder vermelding van inschrijfgeld keuring Chaam 2024. U kunt voor 10 euro een rubriek sponsoren! Advertentes zijn ook welkom, 20 euro voor halve pagina en 40 euro voor hele pagina.

Opgeven voorkeur VIA  mijn MIJN NSPS OF  per email: ruud67@ziggo.nl ; of per app een foto van de BVI naar Ruud van Raak, tel. 06-12778167

Tot 3 augustus, de organisatie: Marloes en Sylvia Leuris en Ruud van Raak