Spring naar inhoud

Mutaties hengsten selectielicentie 8 december 2014

Abeltje v.d. Hoeve allee, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 goedgekeurd, in eigendom van Comb. v. Driel & v.d. Ven te Liessel is voor het dekseizoen van 2015 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Gerardo v. Kempen, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van Stal Weytendael/J. Jansma te Bruchem, is verkocht aan T.M.D de Lange-Maas te De Hoeff.

Jos ‘O Hara v. Stal Brammelo, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 1997 goedgekeurd, in eigendom van B.A. v. Wijncoop te Putten, is verkocht aan A. Hilverda te Westerbeek.

Light v.d. Bloemhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. v. Bokhoven te Haarsteeg, is verkocht aan J.G. Weijers te Ulft.

Lucky Boy v. Hoeve Eelwerd, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. v.d. Kaap te Zevenhuizen, is overleden.

Obelix v.d. Hollestraat, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is overleden.

Oriënt v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.& M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is voor het dekseizoen van 2015 verhuurd aan L. v. Oers te Lepelstraat.

Otto v. Calveen, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2002 goedgekeurd, in eigendom van W. Waanders te Haaksbergen, is verkocht aan D. Wessels te Rekken.

Otto v. Vaders Erve, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van Ing. H. Rootveld te Winterswijk, is verkocht aan A.C. Geluk te St. Maartensdijk.

Peer v.d. Raven, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is verkocht aan S.J. Vervoort te Udenhout.

Subliem v.d. Colorstable, minimaat zwartel Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. Geven te Haarsteeg, is verkocht aan Mevr. D. v.d. Ven-Hendrickx te Oirlo.

Within Temptation v.d. Winterdijk, de grote maat schimmel Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2008 goedgekeurd, in eigendom van Stal Weytendael/J. Jansma te Bruchem, is verkocht aan A. Boogaard te Edam.

Xavier v.d. Pas, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 goedgekeurd, in eigendom van P. de Wit te Onnen, is overleden.

Zwartbont v.d. Kortenhof, de grote maat zwartebonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 goedgekeurd, in eigendom A. v. Dijk te Waardenburg, is voor het dekseizoen van 2015 verhuurd aan A.J.D. Dibbits te Horssen.