Spring naar inhoud

Mutaties hengsten selectielicentie 31 oktober 2014

Andy v. Stal Slangenburg, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2010 goedgekeurd, in eigendom van J.L.Th.M. v. Deelen te Doornenburg is door de eigenaar terug getrokken uit de dekdienst.

Bentley v. Stal van Aschberg, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 goedgekeurd, in eigendom van D.E.M. Vermaas te Zoelen, is verkocht aan L. Blaak te Mijnsheerenland.

Copyright of Riverdance, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 goedgekeurd, in eigendom van W. Termeer te Nieuwaal, is voor het dekseizoen van 2015 verhuurd aan F.J.M. Gubbels te Baarlo.

Harby Star v.d. Smelenhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.P.J.M. Heldens te Obbicht, is door de eigenaar terug getrokken uit de dekdienst.

Maestro v. Stal Ankeveen, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is overleden.

Nico v.d. Hestiahoeve, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Aaftink te Holten, is overleden.

Polly v.d. Garderesnhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. v. der Holst te Garderen, is verkocht aan T. v.d. Pol te Garderen, en is voor het dekseizoen van 2015 verhuurd aan Fam. Thijssen te Heerde.

Pyrola v. Stal Zuilichem, grote maat moorkopschimmel Stamboekhengst Cat. A met 3e premie, in 2004 goedgekeurd, in eigendom van Comb. J. v.d. Meijden & Meijden, is voor het dekseizoen van 2015 verhuurd aan W.G.J.M. Bekkers te St. Oedenrode.

Rossi v.d. Veldhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 goedgekeurd, in eigendom van Stal Wytendael/J. Jansma te Bruchem, is verkocht aan G. Willems te Helmond.

Urban v. Ons Genoegen, de minimaat moorkopschimmelbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 1996 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Buis te Raalte is overleden.

Xeno v. Stal ’t Bogerdje, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2009 goedgekeurd, in eigendom G. Willems te Helmond, is verkocht aan W. Metsemakers te Neer.