Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 8 april 2019

Mutaties hengsten selectielicentie

Alco v. Cornley, de minimaat moorkopschimmel Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 1999 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. Borg/P.Hauer te Ter Apel, is overleden.

Antoine de Boullion, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J.M. v.d. Riet te Oud-Gastel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A.A. Willems te Bergharen.

Berno v.d. Pelgrim, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valbrug, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Comb. Esschedal/Ossenforth te Dalen.

Burgemeester of Riverdance, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. Termeer te Nieuwaal, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J. v.d. Beek te Heerde.

Caz v. Stal Nieuwmoed, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van G. Spoeltman te Gendt, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Elegant v.d. Bloemhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van R.M. Molenkamp te Neede, is overleden.

Fascination v.d. Colorstable, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van G. Keijnemans te Nederhemert, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Gelder v. Zuylichem, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2001 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.C. Engelen te Klundert, is verkocht aan Sharona Engelen te Klundert.

Gloriant v.d. Belschuur, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2002 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan M.C.M. de Jong te Molenschot.

Guido v. Stal ’t Hurkske, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van W. v.d. Heijden te Erp, is verkocht aan P.T.M. v.d. Rijt te Mariahout.

Harley v.d. Nijkampshoeve, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2006 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Verheesen te herten, is overleden.

Holland v. Ruimzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Fam. v. Mourik te Aalst.

Hubo v. Poelzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van B.M. Boom te Helmond, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Juneau v.d. Amstelhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd in eigendom van Comb. Esschendal/Ossenforth te Dalen, is voor het dekseizen van 2019 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Nanko L.H., de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van Gebr. Jeurissen te Veenendaal, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
K. Vreeken te Rijsenhout.

Nobel v. ‘t Hoogveld, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van Patrick Engelen te Klundert, is verkocht aan Sharona Engelen te Klundert.

Peer v.d. Raven, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van S.J. Vervoort te Udenhout, is verkocht aan Comb. J.M. v.d. Biesenbos & B.C.A. Fopma te Hoenzadriel.

Richard v.d. Kleine Steeg, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.Horst te Heerde, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Mw. Rochat te Giessen.

Vanity v.d. Buxushof, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J. Baush/ Stal Ankeveen te Ankeveen.

Winner v.d. Bredeweg, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.A. Willems te Bergharen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A.J.M. v.d. Riet te Oud-Gastel.

Winsomeboy v.d. Rising Sun Stable, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Baush/Stal Ankeveen te Ankeveen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.