Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 6 februari 2020

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Abantos of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan H. Willemsen te Doornspijk.

Atent v. Wegdam, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Timmermans te Simonshaven, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Fam. Smeets te Baarlo.

Bombastus v. Nuwelant, de minimaat bruinschimmel Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van D. v. Nuland te Erp, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan R.M. Haverkamp-Groen te Epe.

Calypso v.d. Buitenweg, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. G.& M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is verkocht aan W. v. Wijk te Meeuwen.

Camilo v. ‘t Haveld, de minimaat wildkleur zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van K. v. Leijsen te Oosterhout, is verkocht aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Doeke v. ‘t Broekland, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van R. Rutjes te Gendt, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Dames v.d. Brand te Teeffelen.

Falcao v.d. Leijsenhoeve, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van K. v. Leijsen te Oosterhout, is verkocht aan J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel.

Fellow v.d. Klaverhoek, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2000 definitief  goedgekeurd, in eigendom J. Verheesen te Herten is overleden.

Floris v. Stal v.d. Valkenhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk te Hoofddorp, is voor het dekseizoen van 2020 en 2021 verhuurd aan N.W.C. den Hartog te Tuil.

Gigant v.d. Pelgrim, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Bree te Smakt, is overleden.

Giovannie v.d. Stationshoeve, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A, met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van Fam. Streppel te Teuge, is verkocht aan A.J. Kevelam te Holten.

Guess What of Riverdance, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van A. v. Tuijl-Termeer te Bruchem, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan H. v. Ommen te Wezep.

Here I Am v. Stal Wilcas, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van C.T.J.G. Gubbels te Altforst, is verkocht aan D.E.M. Vermaas te Zoelen.

Hermits Logan, de minimaat zwartebonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van F. Geven te Haarsteeg, is verkocht aan B. Wuyts te Vorselaan in België.

Highlight v.d. Bom Bam, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van Fam. Voortman te Eibergen, is overleden.

Horizon v.d. Casterhof, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van J.A.M. Deckers te Ammerzoden, is verkocht aan A. Pagmar Mulssjo te Zweden.

King v. Stal Heidezicht, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van A.J.D. Dibbits te Horssen, is verkocht aan Fam. v.d. Kooy te Basingerhorn.

Larsto v.d. Berkenhoeve, de kleine maat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.L. Cobussen te Wijchen, is verkocht aan J.G.H. Schuyt te Zwaag.

Nanko L.H., de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van Gebr. Jeurissen te Veenendaal, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan K. Vreeken te Rijsenhout.

Narcos v. Stal ‘t Hurkske, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.W. v.d. Biesebos te Beesd, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Rivaldo v. Stal Brammelo, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2004 goedgekeurd, in eigendom van H.J.M. Bles & B.J. Bles te Babberich, is overleden.

Sandro v. Stal Langelo, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Smeets te Baarlo, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan W.G.J.M. Bekkers te St. Oedenrode.

Salsa v. Stal de Ginnekedijk, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel, is verkocht aan J.G.J. Wagemans te Hegelsom.

Subliem v.d. Colorstable, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. v.d. Ven te Horst, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan R. v. den Hoever te Bavel.

Tomahawk v. Stal de Buckshoeve,  de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van R.M. Haverkamp-Groen te Epe, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A. Coolen- Klomp te Mierlo.

Walter v. ’t Kleine Weitje, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van Alloysehoeve/Aarts-Bos te Dordrecht, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Comb. A. & A. Winkelmolen te Roggel.

Ymaro of Sportview, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2009 goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A. Buijs-Wilbrink te Klarenbeek.

Zandiego v. Klein Engelland, de minimaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.W.Ch. Egelie te Veenendaal, is verkocht aan J.A.M. Deckers te Ammerzoden.