Spring naar inhoud

Hengstenmutaties

Mutaties hengsten selectielicentie

Arthino v.d. Merel, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. G. Gossen te Buinerveen, is verkocht aan E.J.W. Gerth te Klazienaveen.

Berno v.d. Pelgrim, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
W.P.C. Hulzebos te Godlinze.

Black Diamond of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Bombastus v. Nuwelant, de minimaat bruinschimmel Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van D. v. Nuland te Erp, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
A.J.M. v.d. Riet te Oud Gastel.

Cappucino of Sportview, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
A. Jansen te Darp.

Concorde of Sporview,  de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor de het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Hengstenhouderij v. Kuijk de Beijer te Steenbergen.

Doeke v. ’t Broekland,  de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van R. Rutjes te Gendt, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Dames Brand te Teeffelen.

Evian v.d. Vaarhorst, de minimaat valk Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van G.J. Rensink te Enschede, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Fascination v.d. Colorstable, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Keijnemans te Nederhemert, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Ferero v. Zorg en Genot, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van M. Sweere te Son, is verkocht aan A. Kujawa-Kroll te Promnice in Polen.

Firo v. Brouwhuis, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat A met 3e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van C. Meulendijks te Helmond, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Gloriant v.d. Belschuur, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2002 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan W.M. Kleijn te Zwiggelte.

Google v. Stal Polderzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan M. Kers te Lopik.

G-Star v. Stal Polderzicht, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Heit v.d. Raven, de minimaat wildkleur palomino Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan J. Rasing te Loo.

Herbert v.d. Viersprong, de klein maat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van J.M.A.C. v.d. Broek te Chaam, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan M. Rochat te Giessen.

Hessel v. Stal de Beukensingel, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van H. Slofstra te Beilen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Th.H.M. Arts te Venray.

Hippy v.d. Toom, de minimaat bruine Stamboekhenngst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan P.C.M. Raats te Achtmaal.

Holland v. Ruimzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
fam. v. Mourik te Aalst.

Joris L.H. de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd in eigendom van W. Adema te Earnewald, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan J. Suurd te Donderen.

Kasper v. den hartoghoeve II, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is verkocht aan Fam .Rouwkema te Lettelbert.

Kölnäs Uhno, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan P. Verheesen te Linne.

Krim v.d. Zandkamp, de middenmaat wildkleur zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van S.J.A. Degen-Kramp te Herveld, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Lars v. Ruitersweide,  de middenmaat vosbonte Stamboekhengst Cat A. met 2e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. ten Elshof te Eibergen, is verkocht aan B. Blom te Nuis.

Leandro v.d. Langenhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Arnoud Verkroost te Haaften, is verkocht aan Gebr. V. Tuyl te Tuil.

Lloyd v. Stal de Veldmaat, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van E.J. W. Gerth te Klazienaveen, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Macho v. Stal de Beukensingel, de klein maat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Comb. M. Groenveld/W. Slofstra te Beilen, is verkocht aan J.A.M.C v.d. Broek te Chaam.

Manhattan v. Stal Polderzicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp, te Valburg, is verkocht aan Ing. H.B.Ch. Falk te Eesergroen.

Manhatten v. La Mére Anne, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van S. Sijtsema te Oudendijk, is verkocht aan A.C. v. Asch te Ijzendoorn.

Man of the Match of Duke Stable, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van J.C. den Hartog te Vethuizen, is voor de dekseizoenen van 2021-2022 en 2023 verhuurd aan v.d. Valk Hotels te Hoofddorp.

Manitto v.d. Buitenweg, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van P. Bonants-Janssen te Smakt, is verkocht aan Comb. G. v.d. Bovenkamp/ W. Vissers te Maasbommel.

Marcelo v.d. Klaverweide, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd in 2021 in eigendom van W.M. Bronk te Enspijk, is verkocht aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg, en is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan R. Wolters te Elst.

Milan v. ’t Wijbos, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd in eigendom van J.W.A. v. Venrooy te Schijndel, is verkocht aan Comb. Blaauw/Geerdink te Hoge Exel.

Monarch of Sportview, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan A.J.M. Bekkers te Zeeland.

Mowgli v.d. Bosrand, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Kind. Klaassens te Donderen, is verkocht aan J. Baush/Stal Ankeveen te Ankeveen.

Multi Color v.h. Dennenpad, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Jochem Dibbits/Luc Schook te Berghem, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan R. v. Daalen te Brakel.

Nanko L.H.  de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. a met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van Gebr. Jeurissen te Veenendaal, is voor het dekseizoen van 2021 weer terug bij de eigenaar.

Nelantines v.d. Groote Woerd, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.A. v. Herwaarden te Buren, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Rossi v.d. Veldhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is verkocht aan H. Hünnekes te Grefrath-Oedt te Duitsland.

Scot v.d. Garderenshof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.J. v.d. Linden te Megchelen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
W.F.J. Spekhorst te Denekamp.

Shadow v. Drieoka, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.F.J. ten Dam te Haaksbergen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Comb. F.Haak & F. Boot te Epe.

Shandy v. Bromishet, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel, is verkocht aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Surprise v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers, te Budel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan P.J.H. Verheesen te Ittervoort.

Vanity v.d. Buxushof, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan G.J. Rensink te Enschede.

Viggo v. Stal Munnikenland, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van D.E.M. Vermaas te Zoelen, is verkocht aan P. Verheesen te Linne.

Winningmood v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
M.C.M. de Jong te Molenschot.

Winsome Boy v.d. Rising Sun Stable, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Bausch/Stal Ankeveen te Ankeveen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan H. v. Roij te St. Michielsgestel.

Zenzo v.d. Menger, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. H & H ten Epe, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan J. v.d. Beek te Heerde.

Zorro v.h. Kruuthuus, de grote maat zwarte Stamboekhengst, Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.H.J. v. Hoof te Terhole, is verkocht aan J. den Reijer te Liempde.