Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 1 maart 2019

Mutaties hengsten selectielicentie

Actionbreaker v.d. Leijsenhoeve, de kleine maat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2019
verhuurd aan G. Dijkhof te Brakel

Balmoral of Sportview, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
Comb. de Blaauw/Geerdink te Hoge Hexel.

Bergerac v. Gelre, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Nijnhuis te Foxwolde, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
W. v. Bree te Smakt.

Coldplay v.d. Esdahoeve, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Munsterman te Halle, is verkocht aan C. Meulendijks te Helmond.

Easy Dream v.d. Parkant, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van E. Termeer te Nieuwaal, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
H. v. Ommen te Wezep.

Eco v. Stal Bronsgroen Eikenhout, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van A.P.M. Trommelen te ’s Gravenmoer, is verkocht aan J. Peeters te Egchel.

Gold Star v.d. Beatrixlaan, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2001 definitief goedgekeurd, in eigendom van B. v. Leijsen te Den Hout, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Hippy v.d. Toom, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P.C.M. Raats te Achtmaal.

Jamaica v.h. Esveld, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van Comb. G & M v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is verkocht aan Lucswolle Stable te Roden.

Kalypso of Sportview, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. v.d. Beek te Putten, is voor het dekseizoen van 2019 terug bij de eigenaar.

Kameleon v. Bangaerde, de minimaat valk Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd in eigendom van E. Termeer te Nieuwaal, is overleden.

Olympic v. Stal Geerhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van Junior Participaties/J. v. der Holst te Garderen, is verkocht aan
P.K. v.d. Zwaag te Enumatil.

Othello v.d. Veldhoeve, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van P. Bonants-janssen te Smakt, is overleden.

Polly v.d. Garderenshof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van T. v.d. Pol te Garderen, is overleden.

Velvet v.d. Colorstable, de kleine maat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan H. Buis te Raalte.

Winnetoy v.d. Gemarisahof, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
R. Haverkamp-Groen te Epe.

Xeno v. Stal ‘t Bogerdje, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van K. v. Leijsen te Oosterhout, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J. Beekmans te Sprang-Capelle.

Zuidenwind v.d. Deinderik, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 goedgekeurd, in eigendom van H.G. Grondhuis te Heeten, is verkocht aan A. Pagmar te Mullsjo Zweden.

Zwartbont v.d. Kortenhof, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is verkocht aan
Comb. Jensma/de Vries te Hijum.

 

Mutaties hengsten basislicentie

Favoriet v.h. Vinkenest, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A, met in 2015 een basislicentie toegekend, in eigendom van H. Vinke te Nunspeet, is verkocht zonder ITC.