Spring naar inhoud

Hengstenkeuringsverslag 2014/2015

Het keuringsverslag van hengsten kan vanaf heden van de website worden gedownload. Tot vorig jaar werd dit verslag gratis aan de abonnees beschikbaar gesteld en per post toegezonden. In het kader van bezuinigingen is besloten vanaf dit jaar het verslag niet meer op papier uit te geven maar via de website kosteloos beschikbaar te maken voor iedereen. Het verslag zal dus ook niet meer aan de abonnees worden toegestuurd. Het verslag bevat:

  • Overzicht van de primeringen en kampioenen van de afgelopen Hengstenkeuring
  • Overzicht van alle in 2015 actieve dekhengsten alfabetisch gesorteerd per status (definitief goedgekeurd, 2e fase, 1e fase, verlengingstermijn van 1 jaar binnen het fokplan 1992, beperkte selectielicentie of basislicentie)
  • Overzicht van premiekeurings- en fokkerijresultaten over het jaar 2014 en de totalen tot en met het jaar 2014. Dit onderverdeeld in 3 delen:
  1. Alle hengsten die hun licentie hebben ontvangen binnen het fokplan 1992
  2. Alle hengsten die hun licentie hebben ontvangen binnen het fokplan 2005
  3. Alle hengsten die een basislicentie hebben binnen het fokplan 2005

Via onderstaande links kunnen de bestanden worden gedownload. Degenen die toch graag een geprinte versie thuisgestuurd willen krijgen, kunnen dit aanvragen bij het stamboekkantoor tegen een vergoeding van €3,50.

1. Keuringsverslag primeringen en actieve hengsten
2. Keuringsverslag fokkerij fokplan 1992
3. Keuringsverslag fokkerij fokplan 2005
4. Keuringsverslag fokkerij fokplan 2005 basislicentie