Spring naar inhoud

Concoursrubrieken op Land van Cuijkse Paardendagen 13 en 14 juni 2015

De Land van Cuijkse Paardendagen zullen dit jaar gehouden worden op zaterdag 13 en zondag 14 juni. Een onderdeel van deze dagen is de 72e Land van Cuijkse fokpaardendag op 13 juni met ’s middags de traditionele aangespannen wedstrijden van Tuigpaarden, Hackney’s, Friezen en trekpaarden. Dit jaar is er voor het eerst de gelegenheid tot het verrijden van concoursrubrieken voor Shetland Pony’s. Er is een rubriek enkelspannen en tweespannen. Beide rubrieken tellen mee voor de landelijke competitie en worden verreden bij voldoende deelname. Ook hengsten mogen deelnemen aan de enkelspan rubriek, zij ontvangen echter geen competitiepunten.

logo land van cuijkse paardendagen haps

Mogelijk wordt er ook nog een damesnummer verreden, na de sluitingsdatum zal bekend worden gemaakt of deze rubriek definitief doorgaat. U wordt wel verzocht uw eventuele deelname aan het damesnummer bij opgave al kenbaar te maken.

 

U kunt zich tot uiterlijk 6 mei 2015 bij Anna Marie Dijk aanmelden voor bovenstaande rubrieken [e-mail: sport-nsps@outlook.com, telefoon 0594-517875 (na 18.00 uur)]. Bij opgave dient u de naam en het competitienummer van de pony(‘s) en de contactgegevens van de eigenaar en rijder te vermelden.

 

Meer informatie over De Land van Cuijkse Paardendagen kunt u vinden op de website http://www.fokpaardendaghaps.nl/