Spring naar inhoud

Concours Indoor Tolbert 22 maart

Van 12 t/m 22 maart vindt in de H.J.C. manege in Tolbert de SIT plaats. Tijdens deze indoor werd in het verleden een tuigpaardenavond georganiseerd. Na een jaar van afwezigheid zijn de Tuigpaarden en Hackney’s weer van de partij, vergezeld door Friezen en wederom de Shetland pony’s.

Niet meer op vrijdagavond, maar op zondagmiddag 22 maart zullen de wedstrijden voor deze disciplines verreden worden. Bij voldoende deelname worden er voor de Shetland pony’s rubrieken verreden voor enkelspannen en tweespannen. Ook zal er een damesnummer worden verreden.
De rubriek enkelspannen telt mee voor de landelijke competitie.
Opgeven kan tot en met 1 maart 2020 via wedstrijd.nsps@gmail.com. Bij opgave dient u de naam en het competitienummer van de pony(‘s) en de contactgegevens van de eigenaar en rijder te vermelden.
Uiteraard vinden rubrieken alleen plaats bij voldoende deelname. Vanwege de beperkte ruimte in het programma verzoeken we iedereen op tijd op te geven. Voor alle rubrieken geldt: vol=vol!
Na opgave ontvangt iedere deelnemer nadere informatie. Deelname geschiedt in volgorde van aanmelding. Na sluitingsdatum worden geen opgaven of wijzigingen meer geaccepteerd