Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 17 mei 2018

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Actionbreaker v.d. Leijsenhoeve, de kleine maat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan G. Dijkhof te Brakel.

Alco v.d. Gathe, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Slofstra te Beilen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan A.M. Wilbrink te Klarenbeek.

 

 

Arno v.d. Bloemhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in  2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v.d. Put te Doornspijk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan

Comb. F. Haak & F. Boot, te Epe.

Axel v. stal de Honderdmorgen, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van F. v. Remunt te Moergestel, is overleden.

Bolero uit den Hout, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 goedgekeurd, in eigendom van L. Pronk & E. v.d. Berg te Berkhout, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan R.M. Haverkamp-Groen te Epe.

Cassis v. Polderzicht, de kleine maat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 goedgekeurd, in eigendom van J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan B. Plender te Elsloo.

Djan v.d. Bosrand, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van Comb. H. v.d. Velds/A.H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan

M.R.A. Vos-Oomen te Nederhemert.

Edgar v.d. Menger, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van Comb. H. v.d. Velds/A.H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan Fam. Gossen te Buinerveen.

Eise v.d. Groenkamp, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van R.M. Haverkamp-Groen te Epe, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan

M.C.M. de Jong te Molenschot.

Empire v.d. Bosrand, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van Comb. H. v.d. Velds/A.H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan Th. Arts te Venray.

Floris v.d. Johanneshoeve, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van G. Blom- v.d. Veen te Pieterzijl, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan

P de Wit te Onnen.

Giel v.h. Aeghterhuus, de kleine maat palomino Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 goedgekeurd, is verkocht aan M. Binkert te Riedlingen in Duitsland.

Hangover v.d. Amstelhof,  de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van K. Eveleens te Beets, is verkocht aan Y.L. Eveleens te Beets, en is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan A.J.D. Dibbits te Horssen.

Hayden v.d. Veldhoeve, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van P. de Wit te Onnen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan G. Blom- v.d. Veen te Pieterzijl.

Ilyas v. Stal van Aschberg, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van H. v. Asch te Ijzendoorn, is verkocht aan S. & M. Kruitbosch te Welsum.

Imposing Boy of Duke Stable, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van N. den Hartog te Zeddam, is verkocht aan A.J. Steijvers te Budel

Indigo-H v.d.  Wechterholt, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van H.C. Hamer te Wijhe, is verkocht aan P.T.M. v.d. Rijt te Mariahhout.

Jaro v.d. Welyse Hoek, de middenmaat wildkleur bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Esschendal & Ossenfort te Dalen, is verkocht aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Jenthe v.d. Bosrand, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van A.H. Klaassen te Donderen, is verkocht aan E. Drok te Nieuwe Pekela.

Joep v. Stal Nieuwmoed, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A. met 2e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van A. v. Dijk te Waardenburg, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan R. v. Raak te Bavel.

Joepy v. Driel,  de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is verkocht aan P. de Boevere te Westrem in België.

Jorenzo v.d. Veldhoeve, de grote maar zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van P de Wit te Onnen, is verkocht aan S. & M. Kruitbosch te Welsum.

Joris L.H.  de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van W. Adema te Earnerwald, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan Comb. A.J. & A. Dijkstra te Laren.

Juneau v.d. Amstelhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van K. Eveleens, te Beets is verkocht aan Comb. E. Esschendal & Ossenfort te Dalen, en is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan Hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Jupilair v. Stal v.d. Valkenhof, de minimaat Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk Hotels te Hoofddorp, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan M.P.T.A. Kusters te Megen.

Kotonofico v. Stal Brammelo, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te Ijzendoorn, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan

W .de Vries te Opende.

Leon L.H., de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan G.A. de Jong te Wesepe.

Nat. Champ. Son of the Blue Stable, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2001 goedgekeurd, in eigendom van K. de Vries te Ureterp, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan B. Plender te Elsloo.

Narco oet Twente, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Willems te Roderesch, is verkocht aan J. Kayim te Maasdam.

Olivier v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in eigendom van Lars B Eliasson te Laholen in Zweden, is verkocht aan Gebr. v. Driel te Aalst.

Paul v.d. Heul, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie,  in 2011 definitief goedgekeurd in eigendom van H. Hendrixk te Lierop, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan E.J. Eikelboom te Bruchem.

Plesman v. Veldzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Dibbits te Horssen, is voor het dekseizoen van 2018verhuurd aan R. Rutjes te Gendt.

Rex v.d. Renderklippen, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 goedgekeurd, in eigendom van Comb. H. v.d. Velds/A..H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan H.E.H. Waalderbos te Lichtenvoorde.

Sander v.d. Menger, de kleine maat isabel Stamboekhengst, Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan J.P.A. Oosterhout te Hoeven.

Timo v. Bolbergia, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat A met 2e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van F. v. Remunt te Moergestel, is overleden.

 Tomahawk v. Stal Buck’s Hoeve, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van R.M. Haverkamp-Groen te Epe, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan W. v.d. Veen te Oentsjerk.

Tornado v. Stal van Aschberg, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. Rutjes te Gendt, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan G.J.C. v.d. Schans te Kaatsheuvel.

Ventum v.h. Ponystalletje, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van S. Spoeltman te Gendt, is verkocht aan P Bonants-Janssen te Smakt.

Winnetoy v.d. Gemarisahof, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2018 en 2019 verhuurd aan R.M. Haverkamp-Groen te Epe.

Wonder Boy v.d. Molenstraat, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.H. v. Looy te Koekange, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan J. v. Dijk te Leek.

Yankee v. Stal Ankeveen, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in eigendom van J. Baush/Stal Ankeveen te Ankeveen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan P.J.H. Verheesen te Ittervoort.

Zenzo v.d. Menger, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.A. de Jong te Wesepe, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan Fam. Hurenkamp te Wilp.

 

Mutaties hengsten basislicentie

 

Christian v. Klein Engelland, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan L. Both te Lekkerkerk.

Jansson v.d. Johanneshoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2018 een basislicentie toegekend, in eigendom van P. de Wit te Onnen, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Xander v. ’t Haveld, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan J. Scheltinga te Oldeholtpade.