Spring naar inhoud

Zomerkeuring Midden Nederland 23 juli 2016

Op zaterdag 23 juli 2016 wordt opnieuw de Zomerkeuring Midden Nederland georganiseerd, bij de bekende locatie van Manege De Gelderse Boys te Ammerzoden.   Helaas werd in 2015 de keuring wegens extreme weersomstandigheden geannuleerd, maar gaan wij er in 2016 enthousiast tegenaan om weer een fantastische keuringsdag te organiseren.   Hiervoor hebben wij natuurlijk ook uw hulp nodig.

U kunt uw pony’s inschrijven tot 18 juni 2016, 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt Eur 5,00 per pony. Zowel hengst- als merrieveulens mogen deelnemen. Bij de 1 jaar en oudere dieren mogen dit alleen merries of ruinen zijn.

Helpt u ons ook als (rubriek)sponsor? Geeft u dit dan aan bij de opgave van uw pony’s.   U kunt uw pony’s opgeven door een kopie van het stamboekpapier te verzenden naar: zomerkeuring.Gelderland@Hotmail.com of naar het postadres van de Stichting Zomerkeuring: Willeke Termeer Kerkstraat 22 5313 AR Nieuwaal

Daarnaast zijn wij als organisatiecommissie ernorm blij om een nieuw bestuurslid te mogen toevoegen, namelijk Ella Dijkhof, Stal de Capreton, te Aalst. Met al haar enthousiasme en inzet voor de Shetland Pony verwachten wij dat Ella een aanwinst is voor ons bestuur.

Esther van den Berg, Ella Dijkhof, Renske Kimenai, Willeke Termeer en Wim van Wijk