Spring naar inhoud

Zomerkeuring Heteren afgelast vanwege extreme hitte

Helaas heeft de Stichting Zomerkeuring Midden Nederland (in overleg met onder andere onze verzekeringsmaatschappij m.b.t. aansprakelijkheid) moeten besluiten de Zomerkeuring, die wij georganiseerd hebben in Heteren a.s. zaterdag 4 juli, te annuleren.


De omstandigheden zijn niet alleen voor ons als mensen, maar zeker ook voor onze pony’s té extreem om een evenement te organiseren. Paarden en pony’s hebben boven 25 graden al last van warmte en zullen hun warmte slecht, of mogelijk niet, kwijt kunnen, als zij op een trailer vervoerd moeten worden of langer in de zon moeten staan en geen verkoeling kunnen vinden.
Diverse andere paardenevenementen hebben hun programma’s geschrapt of omgezet naar latere dagen. Wij zullen in onze organisatie nog verder kijken of de datum verzet kan worden, maar u kunt er in eerste instantie vanuit gaan dat er in 2016 opnieuw een zomerkeuring zal worden georganiseerd. Het lijkt er vooralsnog op dat er geen andere datum beschikbaar is voor onze keuring.
Inzenders, welke hun inschrijf- en/of sponsorgeld al via ons rekeningnummer hebben betaald, zullen wij dit inschrijfgeld uiteraard retourneren.

Wij betreuren als organisatie zeker dat we deze dag niet kunnen laten doorgaan, maar zien ons niet voor een andere keuze helaas.
Hopelijk schrijft u allen uw pony’s opnieuw in voor onze keuring in 2016 en zullen de andere georganiseerde Shetlandkeuringen betere weersomstandigheden kennen en succesvol zijn!

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip voor onze keuze.
Met vriendelijke groet, Stichting Zomerkeuring Midden Nederland
Willeke, Renske, Esther en Wim