Spring naar inhoud

Oranjeconcours De Bilt

Wederom wordt op Koningsdag in De Bilt het Oranjeconcours gehouden, dit jaar alweer voor de 35e maal. Op Woensdag 27 april 2016 wordt er gestreden in diverse rubrieken voor Tuigpaarden, Hackneys, Friezen en Shetlandpony’s.

Voor Shetlanders worden er, bij voldoende deelname, rubrieken verreden voor enkelspannen en tweespannen. Deze rubrieken tellen mee voor de landelijke competitie. Ook kan er deel worden genomen aan een damesnummer waarbij ook een prijs voor het schoonste geheel zal worden uitgereikt. Ook hengsten mogen deelnemen aan de genoemde rubrieken, zij ontvangen echter geen competitiepunten in de enkelspanrubriek.

Aanvangstijd van het concours is 11.30 uur, terreinen zijn aan de Soestdijkseweg Zuid te Bilthoven tegenover het gemeentehuis Jagtlust.

U kunt zich tot uiterlijk 27 maart 2016  aanmelden via wedstrijd.nsps@gmail.com. Bij opgave dient u de naam en het competitienummer van de pony(‘s) en de contactgegevens van de eigenaar en rijder te vermelden.

Liefhebbers van de aangespannen sport zijn van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op het Oranjeconcours in De Bilt!
Meer informatie kunt u vinden op www.oranjeconcours.nl