Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 9 maart 2020

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Black Diamond of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is verkocht aan hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Cappucino of Sportview, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A. Jansen te Darp.

Edmund v.d. Brouwerij, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A  met 1e premie, in 2003 definitief goedgekeurd, in eigendom Junior Participaties/J. v.der Holst te Putten, is overleden.

Eliandro v. Driel, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van M. Sweere te Son is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Gebr. Nijhof te Haaksbergen.

Ferry v. Stal Heyro, de kleine maat bruine Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van E. Antema te Nieuwolda, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Gio v.d. Bekelaar, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van M. v. Dijk te Mierlo, is verkocht aan J. & M. v. Driel/Stal de Lagevoort te Liessel.

Go Getter of Duke Stable, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van M. v. Dijk te Mierlo, is verkocht aan J. & M. v. Driel/Stal de Lagevoort te Liessel.

Hedric v. Bromishet, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan M.T.G. Broens te Overasselt.

Hippy v.d. Toom, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan P.C.M. Raats te Achtmaal.

Johnson v. Gelre, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is verkocht aan W.M.M. Bergs te Roggel.

Kalusha of Duke Stable, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van J.C. den Hartog te Verhuizen, is verkocht aan B.H.M. Nijhof te Rietmolen.

Kalypso of Sportview, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. v.d. Beek te Putten is voorhet dekseizoen van 2020 terug bij de eigenaar.

Kasper v.d. Hartoghoeve II, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A, met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan P. Schoordijk te Rockanje.

Krim v.d. Zandkamp, de middenmaat wildkleur zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van J.W. de Wit-Groeneveld te Bemmel, is verkocht aan S.J.A. Degen-Kramp te Herveld.

Light v.d. Bloemhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van T. Aleven te Wehl, is verkocht aan T. v.d. Pol te Garderen.

Nevermind v. Stal Splithof, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk is overleden.

Odilio v. Stal westerwolde, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. v.d. Beek te Putten, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan K. Arts te Macharen.

Ollie v. Stal Westerwolde, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk is overleden.

Plesman v. Veldzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Dibbits te Horssen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan W.C.M. Lazeroms te Wouwse Plantage.

Suprise v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekzeizoen van 2020 verhuurd aan W. & M. Jaspers te Radewijk.

Winningmood v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel,is voor het deskseizoen van 2020 verhuurd aan M.C.M. de Jong te Molenschot.

Yan v. Stal Langelo, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 goedgekeurd, in eigendom van K. v. Pijkeren te Ijsselmuiden, is verkocht aan Junior Participaties/J. v. der Holst te Putten