Spring naar inhoud

Hengstenmutaties

Mutaties hengsten selectielicentie

Abantos of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is verkocht aan Lene Sonderskov te Norre Aaby in Denemarken.

Bentley v. Stal van Aschberg, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. Blaak te Mijnsheerenland, is verkocht aan J. Munsterman te Halle.

Bonaparte v.d. Viesprong, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk Hotels te Hoofddorp, is verkocht aan Gebr. Jeurissen te Veenendaal.

Chester v. Stal van Aschberg, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van Gebr. Jeurissen te Veenendaal is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan H. Beunk te Holten.

Elmar v.d. Egchelsehei, de kleine maat vos Stamboekhengst, Cat. A met 1e premie, in 2022 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. Blaak te Mijnsheerenland is voor het dekseizoen van 2022 J. v. Rossum te Berkhout.

Flemming v. Stal Noordereind, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016
goedgekeurd, in eigendom van Fam. v. Mourik te Aalst, is verkocht aan C. Blosfeld te Sangerhausen in Duitsland.

Gido v.d. Garderenshof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van J.G.W. Kuipers te Losser, is verkocht aan P.T.M. v.d. Rijt te Mariahout.

Hedric v. Bromishet, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is verkocht aan T. Jeppson te Vellinge in Zweden.

Jenthe v.d. Bosrand, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van E. Drok te Nieuwe-Pekela, is verkocht aan Linnea Ornstien te Hörby in Zweden.

Juneau v.d. Amstelhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Esschendal & Ossenfort te Dalen, is verkocht aan J.G.W. Kuipers te Losser.

Luuk v. ‘t Wijbos, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A. met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van J.W.A. Venrooy te Schijndel, is verkocht aan E. Liewes te Vries.

Martijn v.h. Wald, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van E. Antema te Nieuwolda is overleden.

Marnix v.d. Witsie, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2021 goegekeurd, in eigendom van M.C.M. de Jong te Molenschot, is verkocht aan J. Peeters te Egchel.

Matthieu v.d. Bosrand, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Comb. I. & J. Wolfkamp te Broekland, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan A.H. Klaassens te Donderen.

Messi v. Ruitersweide, de kleine maat vosbonte stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van F.A.M. Zeegers te Andelst, is verkocht aan L. Blaak te Mijnsheerenland.

Multi Color v.h. Dennenpad, de grote maat zwartebonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Comb. J. Dibbits/L. Schook te Berghem, is verkocht aan A. pagmar te Mullsjo in Zweden.

Paul v.d. Heul, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A, met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Hendrix te Lierop, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan J. v.d. Holst/Junior Participaties te Putten.

Pim v.h. Melkvonder, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Horenga te Britil is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Sander v.d. Hoefslag, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van Gebr. Nijhof te Haaksbergen, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
H. v. Ommen te Wezep.

Vasquez v. Stal Brammelo, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van L.H.M. Wolters te Liessel, is verkocht aan A.C. Geluk te St. Maartensdijk.

Velvet v.d. Colorstable, de kleine maat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is overleden.

Verginius v. Kairos, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
F. Mekelenkmap/Stal de Gathe te Emst.

Winningmood v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan A. Jansen te Steenwijk.

Alco v.d. Gathe, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Slofstra te Beilen, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan fam. Meertens te Emmen.

Atent v. Wegdam, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Timmermans te Simonshaven, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan Fam. Smeets te Baarlo.

Black Diamond of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Bergerac v. Gelre, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Nijnuis te Foxwolde is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
J. v.d. Holst/Holstud te Putten.

Berno v.d. Pelgrim, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
W.P.C Hulzebos te Godlinze.

Camilo v. ’t Haveld, de minimaat wildkleur zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan T.T. Ensink te Roden.

Concorde of Sportview, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
H. Willemsen te Doornspijk.

Cristiano Ronaldo of Duke Stable, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. v. Dijk te Mierlo, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Delicious v. Stal Polderzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.C. Bloem te Bergharen, is verkocht aan A. Deeke te Castelré.

Diëgo Beauty v. Hedel, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan M. v. Dijk te Mierlo.

Doeke v. ’t Broekland, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. Rutjes te Gendt, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan W.M. Winters te Kilder.

Evian v.d. Vaarhorst, de minimaat valk Stamboekhengst. Cat. A met 1e premie, in 2022 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.J. Rensink te Enschede, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Fantom v. Stal van Aschberg, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
A.M. v. Dijk-Delden te Leek.

Fascination v.d. Colorstable, de minimaat bruinbonte Stamboek hengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van fam. Keijnemans te Nederhemert, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Fireball v. Gelre, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan R. Ariaans te Roggel.

Fonseca v. Stal Brammelo, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te Ijzendoorn, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan H.C. Hamer te Wijhe.

Furi v.d. Vier Hoeven, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2003 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.F.J. ten Dam te Haaksbergen, is overleden.

Garant v.d. Mortel, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan Comb. Vrielink te Bathmen.

Geraldo v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst. Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van H.J. Voortman te Eibergen, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan D. Jacobs te Velden.

Gloriant v.d. Belschuur, de minimaat vos stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2002 definitief goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan R. Ariaans te Roggel.

Go-Getter of Duke Stable, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 2e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Google v. Stal Polderzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2022 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan G.A. v. Herwaarden te Buren.

G-Star v. Stal Polderzicht, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Guess What of Riverdance, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van W. Termeer te Nieuwaal, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan E.A.M. v. Meekeren te Gendt.

Hercules v. Stal Nic-Clau, de grote maat zwarte Stamboekhengst. Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan J. v.d. Griend te Strijen.

Hessel v. Stal de Beukensingel, de middenmaat vos stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van H. Slofstra te Beilen, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan K.E. Annen te Darp.

Holland v. Ruimzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Ilich v. Reijensbroeck, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Brandsma te Zevenhuizen, is overleden.

Imposing Boy of Duke Stable, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan P. Schoordijk te Rockanje.

James Bond of Rock Stable, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van P.C.J.J. Peters te Doornenburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan M.C.M. de Jong te Molenschot.

Joris L.H. de middenmaat vos stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van
W. Adema te Earnerwald, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan J. Suurd Donderen.

Kadjar v. Vredehof, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanwooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan A.G.J. Lubbe te Wamel.

Kenzo v. Stal Chanille, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan F.A.J. v. Kuijk te Reusel.

King v. Stal Heidezicht, de middenmaat zwarte Stamboek hengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van fam. v.d. Kooy te Barsingerhorn, is voor her dekseizoen van 2022 verhuurd aan D. Jacobs te Velden.

Krim v.d. Zandkamp, de middenmaat wildkleur zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, 2019 goedgekeurd, in eigendom van S.J. A. Degen-Kramp te Herveld, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

L.A. v. Stal Polderzicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie in 2020 goedgekeurd, in eigendom van K.F. Oudman te Oostwold, is verkocht aan L. Blaak te Mijnsheerenland.

Leandro v.d. Langenhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van R.M. Molenkamp te Neede, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan F.J.M. Ottink te Bentelo.

Lorenz v.d. Patorije, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Drs. H.J.M. Schutte te Wamel, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan W. v. Wanrooy te Keldonk.

Manhatten v. La Mére Anne, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te Ijzendoorn, is verkocht aan Comb. A. Verkroost/Gebr. V. Tuijl/ Gebr. v. Gessel te Haaften.

Marcel v.d. Noordstraat, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan P. Verheesen te Linne.

Mayday v.d. Krijtenburg, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan A.R. de Boer te Veenhuizen.

Monaco v.d. Ariaanshoeve, de middenmaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan K.I. Station Laura Kramp te Valburg.

Movie-Star v.d. Vissershof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van S. Vissers te Horssen, is verkocht aan Comb. F. Haak/F. Boot te Epe.

Mr. Jones v.d. Hurkske Bossen, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd in eigendom van R. v.d. Crommenacker te Erp, is verkocht aan J. v. Dijk te Leek.

Nassau v.h. Esveld, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van J. v.d. Holst/Holstud te Putten, is verkocht aan W. v. Wanrooy te Keldonk.

Nathan v. ’t Minihoefke, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is verkocht aan Comb. H.H. v. Empel/F. Vermaas te Kerk-Avezaath.

Napoleon II v.d. Kortenhof, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van A. v. Dijk te Waardenburg, is verkocht aan A.C. v. Asch te Ijzendoorn.

Nelantines v.d. Grote Woerd, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.A. Herwaarden, te Buren is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan R. Wolters te Elst.

Nick v.d. Baatehof, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is verkocht aan Th. H.M. Arts te Venray.

Nietemin v. Stal Polderzicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan G.J. Jaspersen te Doornenburg.

Nielson v. Stal Marhé, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk Hotels te Hoofddorp, is verkocht aan M.P.A.T. Kusters te Megen.

Night v.d. Kuiperij, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Esschendal/Ossefort te Dalen, is verkocht aan M. Drenth te Onstwedde.

Net-Nix v. Stal van Aschberg, de kleine maat zwarte stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te Ijzendoorn, is verkocht aan K.F. Oudman te Oostwold.

Noemor v.d. Bosrand, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van A.H. Klaassens te Donderen, is verkocht aan K.F. Oudman te Oostwold.

No Limit of Sportview, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is verkocht aan E. Termeer te Nieuwaal.

No Nonsens v. Stal Beatrix, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van B. Koster te Didam, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan H.J. Voortman te Eibergen.

Nonchalant v. Stal Polderzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van Laura Kramp te Valburg, is verkocht aan R.M. Molenkamp te Neede.

No Words Needed v.d. Hurkske Bossen, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2022 goedgekeurd in eigendom van R. v.d. Crommenacker te Erp is verkocht aan Comb. A. & A.J. Dijkstra te Laren.

Not Available v. Stal de Elsthof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2022 goedgekeurd, in eigendom van R. Wolters te Elst, is verkocht aan Fam. v. Mourik te Aalst.

Plesman v. Veldzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief
goedgekeurd, in eigendom van A. Dibbits te Horssen, is verkocht aan B.W. Dibbits te Oploo, en voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan Dames Brand te Teeffelen.

Pierre v. Stal van Aschberg, de middenmaat vos Stamboekhengst met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
A.Z. de Buck te Oostkappele.

Scot v.d. Garderenshof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.J. v.d. Linden te Megchelen, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan W.F.J. Spekhorst te Denekamp.

Sergeant v.d. Kleine Tip, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan A. Verhoeven te Vorstenbosch.

Sieger v. Vries, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooij te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan H.D. Brons Delfzijl.

Telstar v.d. Toom, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van P.L.J. Cools te Klein Zundert, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan P. Bonants-Jansen te Smakt.

Valentino v.d. Veldhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2007 goedgekeurd, in eigendom van G.J. Rouwenhorst te Bathmen, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Vanity v.d. Buxushof, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan G.J. Rensink te Enschede.

Wahtamin v. den Uitweg, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel is verkocht aan
L. Pronk & E. v.d. Berg te Oosterblokker.

Wesley v. Stal van Aschberg, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van ram. V.d. Kooy te Barsingerhorn, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan W. v. Wanrooy te Keldonk.

Winner J. v. Cillaarshoek, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. v.d. Griend te Strijen, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan H. Hut te Nuis.

Xeno v.d. Gathe, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van H.D. Brons te Delfzijl, is voor het dekseizoen van 2022 verhuurd aan
E. Drok te Nieuwe Pekela.

Ymaro of Sportview, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is verkocht aan hengstenhouderij Kramp te Valburg.

Ys-men v. Stal het Olland, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van B. Kiewiet te Zevenaar, is verkocht aan G.J.C. v.d. Schans te Kaatsheuvel.

 

Mutaties hengsten basislicentie

Arno v.d. Laarhoeve, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A. met in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van D.E.M. Vermaas te Zoelen, is verkocht aan A. Kujawa-Kroll te Promnice in Polen.

Morguh v.d. Ariaanshoeve, de grote maat zwartebonte Stamboekhengst Cat. A in 2021 een basislicentie toegekend, in eigendom van G.W. Biesebos te Beesd, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.