Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 6 september 2018

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Camilo v. ’t Haveld, de minimaat wildkleur zwarte stamboek hengst Cat. A met1e premie, in 2012 goedgekeurd, in eigendom van K. v. Leijsen te Oosterhout, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Comb. de Blaauw/Geerdink te Hoge Hexel.

Dazzle of Duke Stable, de minimaat vos stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van N. den Hartog te Zeddam, is verkocht aan F.H. Benning te Zelhem.

Delicious v. Stal Polderzicht, de grote maat zwarte stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van M.C. Bloem te Bergharen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan D. Jacobs te Velden.

Golden Boy v.h. Heuveleind, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.H. Groeneveld-Woldman te Zevenhuizen, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Happy of the Blue Stable, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 1996 goedgekeurd, in eigendom van J.A. Boots te Heemskerk, is overleden.

Harley v.d. Ponydijk, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A in met 1e premie 2017 goedgekeurd, in eigendom van A. Blonk te Hoofddorp is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst..

Here I am v. Groenendaal, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van D.E.M. Vermaas te Zoelen, is verkocht aan Chang Le Fu Long in China.

Illarramendi v. Stal Brammelo, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van Gebr. Nijhof te Haaksbergen, is verkocht aan D. Jacobs te Velden.

Nobel v. ’t Hoogveld, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van Patrick v. Engelen te Abcoude, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan A.J.M. v. Baal te Raamsdonkveer.

Wilber v.d. Bosrand, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 goedgekeurd, in eigendom van T. Giezen te Alteveer, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Xeno v. Stal ‘t Bogerdje, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. Geven te Haarsteeg, is verkocht aan K. v. Leijsen te Oosterhout.

 

Mutaties hengsten basislicentie

Ieme v. Nieuwen Ampsen, de middenmaat vos stamboekhengst Cat. A in 2018 een basislicentie toegekend, in eigendom van Kind. Klaassens te Donderen, is verkocht aan A.H. Klaassen te Donderen.