Spring naar inhoud

Hengstenmutaties

Mutaties hengsten selectielicentie

Copyright of Riverdance, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van P.J.H. Verheesen te Ittervoort, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Comb. W. & M. Cox te Roermond.

Darwin v. Stal Groenendaal, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van D.E.M. Vermaas te Zoelen, is verkocht aan A. Kujawa-Kroll te Promnice in Polen.

Fonseca v. Stal Brammelo, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te IJzendoorn, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan H.C. Hamer te Wijhe.

Hippóphae v.h. Landgoed, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is verkocht aan H. Vinke te Nunspeet.

Kotonofico v. Stal van Aschberg, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A  met 1e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.C. v. Asch te IJzendoorn, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan W. de Vries te Opende.

Lorenz v.d. Pastorije, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Drs H.J.M. Schutte te Wamel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan A.G.J. Lubbe te Wamel.

Love Game v. Groenendaal, de middenmaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd in eigendom van D.E.M. Vermaas te Zoelen, is verkocht aan R. Ariaans te Ohé en Laak.

Madoc v. Stal de Riet, de minimaat vos Stamboekhengst. Cat. A, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Comb. S.M.H.W. Timmers/A.J. Steijvers te Heeswijk-Dinther is verkocht aan A.J. Steijvers te Budel, en is voor het dekzeizoen van 2021 verhuurd aan K. Arts te Macharen.

Maico v.d. Pancras, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van P. Schoordijk te Rockanje, is voor het dekseizoen van 2021 en 2022 verhuurd P.C.M. Raats te Achtmaal.

Manhattan v. Stal Polderzicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Ing. H.B.Ch. Falk te Eesergroen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan F. v. Schie te Eesergroen.

Matthieu v.d. Bosrand, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Kind. Klaassens te Donderen, is verkocht aan Comb. I.&J. Wolfkamp te Broekland, en is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Comb. A.J. & A. Dijkstra te Laren.

Maverick v. Stal de Pelgrom, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van Comb. R. Pelgrom/A.J. Steijvers te Koudekerke, is verkocht aan A.J. Steijvers te Budel, en is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan T. Aleven te Wehl.

Max v.d. Vlijmd, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van M.A.B. Meuwsen te Doornenburg, is verkocht aan K. Jógi te Haljala Vald te Estland.

Montie v. Wegdam, de minimaat cremello Stamboekhengst Cat. A, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van R.H.J. Kleinsman te Haaksbergen, is verkocht aan J.G. Damen te Liessel.

Peer v.d. Raven, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. J.M. v.d. Biesebos/B.C.A. Fopma te Hoenzadriel, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Telstar v.d. Toom, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van P.L.J. Cools te Klein Zundert is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Fam. Meertens te Emmen.

Ultimo v.d. Heuvelshof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018  definitief goedgekeurd, in eigendom van H. v. Asch te IJzendoorn, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
R. Sijtsema te Oudendijk.

Xeno v. Stal ’t Bogerdje, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van K. v. Leijsen te Oosterhout, is verkocht aan H. Beekmans te Sprang Capelle.

Mutaties hengsten Basislicentie

Caisey v.d. Hoek, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A, in 2011 een basislicentie toegekend, in eigendom van F.J.P. Geraerdt te Velden, is verkocht aan Biegner Pferdezentrum te Katzenelnbogen te Duitsland.