Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 30 april

Mutaties hengsten selectielicentie

Annie’s Palomino Prince, de kleine maat palomino Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.M. Wilbrink te Klarenbeek, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan G.A. v. Herwaarden te Buren.

Bergerac v. Gelre, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van H Nijnuis te Foxwolde, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan D. Jacobs te Velden.

Bryant v.  Stal ’t Bogerdtje, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. J. Willems/Willems te Helden-Grashoek, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J. Boeve te Oosterwolde.

Concorde of Sportview, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 20012 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel,  is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Hengstenhouderij v. Kuijk-de Beijer te Steenbergen.

Diezel v. Stal Dito, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.R. Boer te Veenhuizen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Comb. J. Willems/Willems te Helden-Grashoek.

Djan v.d. Bosrand, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in eigendom van Comb. H. Velds/A.H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan G. v. Ginkel te Renswoude.

Elco v.d. Vijfmorgen, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van W.M.M. Bergs te Roggel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J. v.d. Griend te Strijen.

Elmar v.d. Egchelsehei, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van Fam. Aaftink te Holten, is verkocht aan L. Blaak te Mijnsheerenland, en is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan H. Beunk te Rijssen.

Eltjo v. Veldhuizen, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van H. Drenth te Ontswedde, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan P.J.H. Poppelaars te Oosterhout.

Evra v. ’t Zand,  de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van de Gebr. v. Doorn te Scherpenzeel, is overleden.

Fazal v.d. Rheehof, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A  met 1e premie, in 2001 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.E. Lastdrager te Wouwse Plantage, is overleden.

Floris v.d. Johanneshoeve, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van G. Blom-v.d. Veen te Pieterzijl, is verkocht aan P. de Wit te Onnen en is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J. v.d. Griend te Strijen.

Goofy v. ’t Olde Hok, de minimaat bruinbonte stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van J. v. Wijhe te ’t Harde, is voor de dekseizoen van 2020 verhuurd aan Comb. de Blaauw-Geerdink te Hoge Hexel.

Ilyas v. Stal van Aschberg, de middenmaat Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in eigendom van S. & M. Kruitbosch te Welsum, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan W. v. Brouwershaven te Almkerk.

Joris L.H., de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van W. Adema te Earnerwald, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Comb. A.J. & A. Dijkstra te Laren.

Kramer v. Stal Maruschka, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van A. Zeitveld-v. Dusseldorp te Tricht, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A.H.J. v. Loon te Ammerzoden.

Leon L.H. de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.H. Klaassens te Donderen, is  voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Th. H.M. Arts te Venray.

Napoleon v.d. Kortenhof, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. v.d. kooy te Barsingerhorn, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J.H. Drenth te Onstwedde.

Nobel v. ‘t Hoogveld, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief  goedgekeurd, in eigendom van Sharona Engelen te Klundert, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan E. v. Werven te Oene.

Sleipnir v. Odoorn, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.H. Drenth te Onstwedde, is verkocht aan J. Metzlar te Nieuwe Pekela.

Theunis v.d. Bosrand, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Streppel te Teuge, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J. Kayim te Maasdam.

Tristan v. Klein Engelland, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A in 2006 goedgekeurd, met beperkte selectielicentie, in eigendom van H.H. Beverdam te Rijssen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J. Nijenhuis te Goor.

Unique v.d. Buxushof, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. v. Dijk te Mierlo, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan E.M. v.d. Zalm te Emmen.

Velvet v.d. Colorstable, de kleine maat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan H. Buis te Raalte.

Ysbrand v.d. Lingewaard, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2009 goedgekeurd, in eigendom van  J.H. Drenth te Onstwedde, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan H.H. Beverdam te Rijssen.

Zenzo v.d. Menger, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.A. de Jong te Wesepe, is verkocht aan Comb. H. & H. te Epe.

 

 

Mutaties hengsten selectielicentie onder voorbehoud spermaonderzoek

Kalingo v. Stal Poolland, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Fam .v.d. Kooy te Barsingerhorn, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A.J.D. Dibbits te Horssen.

Kerenzo v. Stal de Toekomst, de grote maat wildkleur vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Jennifer Goossens/R. v. Raak te Bavel is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Kind. M. v. Remunt te Moergestel.

King of Queens v. Stal Wilcas, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van C.T.J.G. Gubbels te Altforst, is verkocht aan Alloyse Hoeve/Aarts-Bos te Dordrecht.

Lambertus v.d. Brandhhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Dames Brand te Teeffelen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan C.G.A.M. Meereboer te Eesergroen.

Laredo v.d. Pancras, de minimaat vosstekelharige Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Esschendal/Osseforth te Dalen, is verkocht aan v.d. Valk Hotels te Hoofddorp.

Larry v. Bromishet, de minimaat vosstekelharige Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is verkocht aan M.C.M. de Jong te Molenschot.

Leon v.d. Neerzink de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van A.H. Klaassens te Donderen, is verkocht aan R. v.d. Crommenacker te Erp en voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan W. v. Wanrooy te Keldonk.

Lennon v. Bromishet, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is verkocht aan A.J. Steijvers te Budel.

Levin v.d. Baatehof, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van L.Th. A. Wijtten te Beugen, is verkocht aan H. Slofstra te Beilen.

 

Mutaties hengsten basislicentie

Christian v. Klein Engelland, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J.H.J. Scheltinga te Oldeholtpade.

Xander v. ’t Haveld, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan
M. Verheij-v. Bezooijen te Ottoland.