Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 1 augustus 2019

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Abantos of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A. Verhoeven te Vorstenbosch.

Copyricht of Riverdance, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 goedgekeurd in eigendom van W. Termeer te Nieuwaal, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P.J.H. Verheesen te Ittervoort.

Edo v.d. Ponyhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van A.J. D. Dibbits te Horssen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Comb. F. Haak & F. Boot te Epe.

Gelder v. Zuylichem, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2001 definitief goedgekeurd, in eigendom van Sharona Engelen te Klundert, is overleden.

Gerrol v.d. Römer, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2006 definitief goedgekeurd, in eigendom van P.T.M. v.d. Rijt te Mariahout, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Ruben Dibbits te Berghem.

Kovin v. Malang, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Verheesen te Herten, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P. Verheesen te Linne.

Now or Never v. Stal Ankeveen, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Horst te Heerde, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J.H. Meertens te Emmen.

Orient v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. G. & M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan N.W.C. den Hartog te Tuijl.

Salsa v. Stal de Ginnekedijk, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in eigendom van A.J.D. Dibbits te Horssen, is verkocht aan J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel.

Shadow v. Drieoka,  de grote maat zwarte Stamboehengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.F.J. ten Dam te Haaksbergen, is voor het dekseizoen van 2019 en 2020 verhuurd aan

N.W.C. den Hartog te Tuijl.

Topper v.d. Kortenhof, de middenmaat zwartbont Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. Ariaans te Ohe en Laak, is voor het dekseizoen van 2019verhuurd aan M. kers te Lopik.

Yankee v. Stal Ankeveen, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Baush/Stal Ankeveen te Ankeveen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P.J.H. Verheesen te Ittervoort.

 

Mutaties hengsten basislicentie

Dennis v. Stal Heidezicht,  de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van A.J.d. Dibbits te Horssen, is verkocht aan A.C. de Graaf  te Babyloniënbroek.

Ieme v. Nieuwen Ampsen, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A in 2018 een basislicentie toegekend, in eigendom van A.H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan H. Slofstra te Beilen.