Spring naar inhoud

Concoursrubrieken SIT Tolbert

SIT Tolbert

 

Op vrijdag 24 maart 2017 wordt de SIT de tuigpaardenavond in de H.J. C. Manege in Tolbert gehouden. Ook dit jaar worden er op deze avond weer concoursrubrieken voor Shetlandpony’s uitgeschreven.

Bij voldoende deelname worden er rubrieken verreden voor enkelspannen, tweespannen en tandems. Deze rubrieken tellen mee voor de landelijke competitie. Mogelijk wordt er ook nog een damesnummer verreden, na de sluitingsdatum zal bekend worden gemaakt of deze rubriek definitief doorgaat. U wordt wel verzocht uw eventuele deelname aan het damesnummer bij opgave al kenbaar te maken.

Aanvangstijd van de tuigpaardenavond is 19.00 h. Meer informatie over Indoor Tolbert kunt u vinden op www.indoortolbert.nl

Opgave tot en met 1 maart 2017 via wedstrijd.nsps@gmail.com. Bij opgave dient u de naam en het competitienummer van de pony(‘s) en de contactgegevens van de eigenaar en rijder te vermelden.

Na opgave ontvangt iedere deelnemer nadere informatie. Deelname geschiedt in volgorde van aanmelding. Na sluitingsdatum worden geen opgaven of wijzigingen meer geaccepteerd.