Spring naar inhoud

9 juli 2016 26e Nationale keuring voor de Bonte Shetland Pony, Scherpenzeel

 Het keuringsseizoen, waar we allemaal elk jaar weer naar uitzien, staat weer voor de deur. En wij hebben het voorrecht om de pony’s met de meest uiteenlopende kleurschakeringen in de baan te mogen verwelkomen, namelijk de bonten!

De 26e Nationale Bontenkeuring wordt gehouden op 09 juli a.s. na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar de bontekeuring gehouden op de mooie locatie van

Landelijke Rijvereniging De Willaerruiters
Willaerlaan 125
3625HM Scherpenzeel

Alle bij het Nederlands Shetland Pony Stamboek geregistreerde bonte dieren zijn welkom.

Naast de gebruikelijke rubrieken voor merrie- en hengstveulens, merries van 1 t/m 12 jaar worden er ook rubrieken uitgeschreven voor stamboekruinen en seniorenmerries. Aan het eind van de dag vinden de kampioenschappen plaats en voor de twaalfde keer wordt de fraaiste getekende bonte weer gekozen.

Schrijft u ook in? U kunt u opgeven via onderstaand mail- of postadres. De sluitingsdatum is 10 juni. Het inschrijfgeld bedraagt EUR 6,= per pony.

Het inschrijfgeld voor 30 juni 2015 overmaken op rekeningnummer (IBAN) NL70ABNA0540213446 van de ABN/AMRO bank te Haaksbergen ten name van Mw. K. ten Dam te Haaksbergen onder vermelding van inschrijfgeld Bontenkeuring.

Donaties zijn hartelijk welkom. Het evenement moet zichzelf bekostigen, daarom kunnen we zonder uw hulp niet bestaan. Mogen we op u rekenen?

Vanaf een bedrag van € 10,= word u in de catalogus vermeld als begunstiger. Of plaatst u liever een advertentie? Dan word u ook een heel jaar lang vermeld op de site van de Bonte Shetland Pony.

Kijk dan ook voor meer informatie op de geheel vernieuwde website

www.bonteshetlandponys.nl

Voor meer informatie, sponsormogelijkheden en inschrijfformulieren kunt u altijd contact opnemen met:

Joëlle van Asch,
Zondagsestraatje 2
4053 JG IJzendoorn.
Mob.: 06-15056983
e-mail: ajvanasch@kpnmail.nl
www.bonteshetlandponys.nl