Spring naar inhoud
Toon alleen evenementen voor Sport en Recreatie | Keuringen | Vergaderingen | Overigen.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grote Brabantse Hengstenshow

18-03-2023 @ 19:00 - 21:30

Op zaterdag 18 maart 2023 wordt de 22e editie van de Brabantse hengstenshow gehouden. Dat gebeurt in het “paardendorp” bij uitstek, Sint Oedenrode. Vorige jaren was deze hengstenshow een groot succes door publiek, entourage en hengsten. Ook dit jaar worden er maar liefst 22 hengstenhouders verwacht, uit Sint Oedenrode zelf, maar ook uit Limburg, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland en zelfs uit België. Dit jaar met twee bijzonderheden. De eerste is de presentatie van een groot aantal verschillende rassen, waaronder een aantal waarvan er in Nederland maar enkelen voorkomen. Zo komt er een heuse in het wild westen geboren Mustang, een Schwarzwalder Fuchs, een Franse Ardenner, een Argentijnse Fallabella, een Noorse Fjord, heuse Norikers, Oostenrijkse Haflingers, een Britse Shire en daarnaast Welshjes, Shetlanders, KWPN-ers, Fell pony’s en Tinkers.

Daarnaast zal voor het eerst de hengst met de beste draf worden gekozen, zowel door jury als publiek. De finale belooft een spektakelstuk te worden.

Fijn dat we zo veel mogelijk publiek mogen verwelkomen en de creme de la creme kunnen aanschouwen en de merriehouders een keuze kunnen maken voor het seizoen 2023. De show wordt om 19.00 uur exact geopend. Daarna komen de hengsten in 5 groepen voorbij.

Uiteraard wordt gezorgd voor een perfecte ingerichte accommodatie en catering. Muziek ontbreekt zeker niet naast het nodige DJ-werk om de hengsten optimaal te laten uitkomen. Tevens is er een loterij met schitterende prijzen. Ook is er een ruitershop aanwezig om uw spullen op orde te brengen voor 2023. De entree is ook nog eens gratis.

Kortom voor elk wat wils en voor niemand een reden om niet te komen!! De hengstenshow wordt gehouden in manege de Pijnhorst aan het Bremhorst 6 in Sint Oedenrode en is goed bereikbaar vanaf de snelweg Eindhoven-Nijmegen, afslag Sint Oedenrode. De hengstenshow begint om 19.00 uur stipt.

Voor meer informatie: Ruud van Raak: 06-12778167/ruud67@ziggo.nl

Manege De Pijnhorst

Bremhorst 6

5491 LR Sint – Oedenrode

Voor uw navigatiesysteem kunt u het volgende adres invoeren:

Paardebloem

Sint Oedenrode

Gegevens

Datum:
18-03-2023
Tijd:
19:00 - 21:30

Locatie

Manege De Pijnhorst
Bremhorst 6
St. Oedenrode, 5491LR Nederland
+ Google Maps

Een nieuw evenement aanmelden? Gebruik daarvoor ons berichtenformulier.