Spring naar inhoud

Toelichting nieuwe versie Mijn NSPS

De link naar Mijn NSPS is inmiddels vervangen door de link naar de nieuwe website. Vanmiddag zult u een mail ontvangen met de nieuwe inlog zodat u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Bij het inloggen zult u een keer de taal moeten instellen naar Nederlands en dan gaat dat daarna automatisch.Er zijn leden met hetzelfde mailadres, vaak binnen dezelfde familie, deze leden zullen nog een aparte mail krijgen hoe dat in zijn werk gaat.

De vernieuwde versie van Mijn NSPS bevat dezelfde functies als het oude Mijn NSPS. Wel is er nu vooral bij de dekhengsten meer informatie te zien en dit zal in der loop van de tijd nog verder aangevuld worden.

Na het inloggen komt u op het zogeheten dashboard, hier zijn functies te zien die vaak gebruikt zullen worden. Bij bewerkt persoonlijke gegevens kunt u uw adresgegevens vinden en daar vind u uw toestemmingen. Nieuw is dat bij de pony’s nu ook de fokker en eigenaar bij staat. De vinkjes staan automatisch op aan, wilt u echter niet dat u als fokker of als eigenaar bij de pony staat kunt u dit hier wijzigen. Bij zelfservice acties kunt u zoals u eerder ook kon veulens aanmelden, pony’s aanmelden voor keuringen, inteelt berekenen en pony’s verkocht of overleden melden.

Het Hengstenhoudersportaal is ook op het dashboard te vinden, deze is nog niet vernieuwd, maar zal volgend jaar vernieuwd worden. Tot die tijd komt u bij het aanklikken ervan op de inlogpagina van het oude Mijn NSPS en moet u daar nog op de oude manier inloggen met uw lidnummer en vroegere wachtwoord die u bij het oude mijn NSPS had.

Links bovenaan zijn onder het hamburgermenu (witte streepjes in rood blok) meer functies te vinden, bij Mijn administratie vindt u o.a. al uw pony’s. De informatie van de dekhengsten is o.a. uitgebreid met index en een aparte lijst met goedgekeurde nakomelingen. Bij veel dekhengsten is ook al een foto te vinden. Nog niet bij allemaal, maar dit zal in de loop van de tijd steeds meer aangevuld worden.

Bij zoeken is de zoekfunctie ook een stuk uitgebreider, bij bijv. hengstendatabase kunt u alle goedgekeurde hengsten vinden, maar kan ook geselecteerd worden op jaar goedkeuring of kleur of een combinatie ervan.

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten kunt u dit mailen aan a.groothuis@nsps.nl

Wij wensen u veel plezier met het nieuwe Mijn NSPS!