Spring naar inhoud

Reclameblokken op de livestream Hengstenkeuringen 2021

Zoals al eerder is gecommuniceerd kan er geen publiek worden toegelaten op de keuringsdagen in Mariënheem. Om toch iedereen de gelegenheid te geven mee te kunnen kijken en luisteren zal er via o.a. onze website een livestream worden gerealiseerd. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Moreview Productions (www.equireport.com) voor het realiseren van de livestream.

Op de keuringsdagen zijn er verschillende momenten in het tijdsschema waarin er pauzemomenten zijn ingelast. In deze pauzemomenten (minimaal 5 x per dag) bestaat er de mogelijkheid deze momenten te vullen met reclameblokken. Dit kan middels het in beeld brengen van een logo met tekst (circa 10 seconden) of zelfs het vertonen van een (bedrijfs-) filmpje van maximaal 30 seconden. U kunt hier gebruik van maken (let op het bereik is wereldwijd !), de kosten van vertonen van een logo met tekst bedragen € 50,– exclusief BTW, wilt u een filmpje laten draaien dan kost dat € 180,– exclusief. Dit zijn de kosten voor 5 keuringsdagen.

Een unieke gelegenheid om uw producten en/of diensten voor het voetlicht te brengen! Heb u hier belangstelling voor dan kunt u dat voor 7 december melden bij het stamboekkantoor of via de e-mail info@shetlandponystamboek.nl.