Spring naar inhoud

Problemen inloggen Mijn NSPS

Sinds afgelopen vrijdagavond zijn er problemen met het inloggen op Mijn NSPS. Hierdoor konden pony’s niet worden opgegeven voor de keuring en veulens niet worden aangemeld.

Aangezien dit weekeind ook de sluitingsdatum voor de inschrijving van de Manifestatie was, willen wij mensen die hun pony nog wilden opgeven de kans geven om dit alsnog te doen. Omdat er op dit moment nog steeds niet kan worden ingelogd, kan degene die hun pony (‘s) nog wilden opgeven voor de Manifestatie dit doen door de gegevens te mailen naar mailto:manifestatie2017@outlook.nl . Dit kan uiterlijk t/m woensdag 21 juni 2017.

Het aanmelden van uw veulen kunt u van de week opnieuw proberen. Zodra het probleem is opgelost zal dit kenbaar gemaakt worden op de website. Een boete voor te laat opgeven van uw veulen krijgt u niet, dit is vorig jaar al afgeschaft. We zouden natuurlijk de aanmelding wel zo snel mogelijk willen hebben, zodat er geen problemen komen met het aanmelden van uw veulen voor de keuring of met het maken van een paspoort.