Spring naar inhoud

Pk Drenthe-Zuid 12 augustus

 

Het bestuur van Fokvereniging Drenthe-Zuid nodigt haar leden uit voor de jaarlijkse premiekeuring, welke wordt gehouden op zaterdag 12 augustus 2017 in manege de Vliers te Dalen.

Aan de keuring kunnen veulens ,enters en twenters (merries, hengsten en ruinen) deelnemen, welke staan ingeschreven in het veulenboek van het NSPS.

De 3-jarige en oudere merries en ruinen dienen te staan ingeschreven in het stamboek categorie A of categorie B.

De inschrijving sluit op zaterdag 22 juli 2017. BVI (Bewijs Van Inschrijving) opsturen naar het secretariaat (mw. A. Schuiling), vóór 23 juli 2017. Ook dit jaar zal de verkiezing van de beste bonte pony gehouden worden. Hiervoor komen de hoogst geplaatste bonte pony`s uit alle rubrieken in aanmerking. Voorwaarde is wel, dat het veulen of de jeugd pony een premie behaald heeft. Uit de rubrieken van 3 jaar en oudere dieren moet de pony minimaal een 2e premie behaald hebben in de rubriek.

Laat geboren veulens kunnen worden opgegeven tot en met 23 juli 2017.

Indien uw E-mail adres bekend is, heeft u een uitnodiging per mail ontvangen. Bij voorkeur aanmelden via Mijn NSPS (www.shetlandponystamboek.nl/mijn-nsps )of via inschrijfformulier te vinden op de website http://www.nspsdrenthezuid.nl/.

De keuring begint om 9.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris A. Schuiling bij voorkeur per e-mail aniquearjen@home.nl of telefonisch: 0612296724 (na 19.00 uur).

Namens het bestuur van fokvereniging Drenthe-Zuid,

A. Schuiling (secretaris)