Spring naar inhoud

Locatie en programma Premiekeuring voor hengsten 7 en 8 januari 2022

Zoals eerder deze week aangekondigd moeten we onze premiekeuring voor de hengsten op een aangepaste manier organiseren. We verwijzen hiervoor naar de berichtgeving op deze site van dinsdag 21 december jl.

Gewijzigde locatie

Helaas hebben we van de gemeente Raalte geen toestemming gekregen de keuring te organiseren op onze vertrouwde locatie in Mariënheem. We wijken voor deze editie uit naar het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo. Deelnemers ontvangen per email nog verdere berichtgeving over de aanvoer van de hengsten, eventuele stallingsmogelijkheden en overige aangelegenheden.

Aangepaste programmering

Inmiddels hebben we ook onze programmering aangepast. Op vrijdag 7 januari verwachten we de nog te tonen hengsten van de jaargang goedgekeurd in 2018 én de volledige jaargang van 2019. In de middag is er dan ruimte voor de nakeuring, geplande start 13.30 uur en vervolgens de herkeuring om 15.00 uur. Aanvang vrijdagochtend is 09.00 uur.

Zaterdag 8 januari zijn dan de hengsten van de jaargangen 2020 en 2021 aan de beurt, alsmede de hengsten die begin deze maand hun goedkeuring hebben ontvangen, jaargang 2022. Aanvang zaterdagochtend is 08.30 uur.

Beide dagen worden de hengsten individueel beoordeeld en geprimeerd. De programmavolgorde is per voorbrenger/trainingsstal. In de bijlagen van dit bericht vindt u de programmering van beide dagen alsook het programma voor de na- en herkeuring.

Voorbehoud

Tot slot en wederom: deze voorstellen zijn gebaseerd op nu bekende regelgeving en rekening houdend met medewerking van de benodigde (overheids)instanties. Daarom zijn deze voorstellen ook onder sterk voorbehoud van wijzigingen in de betreffende regelgeving. Actuele informatie of wijzigingen publiceren we zo spoedig mogelijk via deze website.

Aangepaste indeling HK 2022 januari

Na en Herkeuring 7 januari 2022