Spring naar inhoud

keuring jaarmarkt Chaam

Na de succesvolle vorige edities gaan we weer een zomer shetlandkeuring houden in Chaam. Op zondag 14 augustus 2022 is het zover. Op de prachtige terreinen van de ponyclub in Chaam wordt dan een shetlandkeuring gehouden. Deze keer, na corona, weer gecombineerd met de grote jaarmarkt in Chaam op loopafstand.

Alle trailers kunnen rond de ring geparkeerd, waardoor we een gezellige ambiance krijgen. De kantine is open en we maken er een leuke topdag van. U doet toch ook mee.
Het is de ideale oefendag voor de premiekeuring en u kunt rekenen op een gezellige ambiance en veel belangstelling. U kunt de inschrijvingen mailen (levensnummer en naam is genoeg). IEDEREEN IS WELKOM UIT BINNEN EN BUITENLAND.
De sluitingsdatum voor inschrijving is uiterlijk 23 juli 2022. Bijschrijven is NIET toegestaan en de sluitingsdatum is hard. U mag ook een kopie of foto van het BVI van de pony opsturen, wel bij de jeugd de maat vermelden. Ook bij de veulens aangeven mini, klein of overig.
Of per mail opgeven en bij de inschrijving vermelden: naam pony, geslacht, levensnummer, kleur, hoogte (jeugd ook zelf meten), en van de eigenaar naam, adres, telefoon en emailadres. AANVANG 9.30 uur
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per pony. Het inschrijfgeld voor 25 juli graag vooraf overmaken op rekeningnummer NL 89ABNA 046.91.99.113 ten name van R. van Raak onder vermelding van inschrijfgeld keuring Chaam 2022.

Opgeven voorkeur per email: ruudvanraak@outlook.nl ; of per app een foto van de BVI naar Ruud van Raak, tel. 06-12778167

Tot 14 augustus, de organisatie: Marloes en Sylvia Leuris en Ruud van Raak