Spring naar inhoud

Inloggen nieuwe Mijn NSPS en veulens registeren

De afgelopen weken hebben wij op het stamboekkantoor gemerkt dat er nogal wat problemen zijn met het inloggen op het nieuwe Mijn NSPS, we krijgen hierover veel vragen en ook de vraag waarom men hun veulen niet kan aanmelden of waarom ze uberhaubt niet op Mijn NSPS kunnen komen. Dit wordt dan geprobeert via het “oude” Mijn NSPS. U komt nog steeds uit bij het “oude” Mijn NSPS omdat u de route heeft vastgelegd richting die pagina. Om bij de nieuwe inlog te komen zult u via deze website rechtbovenaan naar Mijn NSPS moeten. Daar komt u op het nieuwe inlogscherm, heeft u nog geen nieuw  wachtwoord aangemaakt, kunt u klikken op reset wachtwoord in blauwe letters. Vul dan uw mailadres in en u krijgt een mail. Komt deze niet binnen kijk dan even in de spam of ongewenste mail.  Via de oranje knop kunt u het wachtwoord instellen. Vul hierbij 2 keer het nieuwe wachtwoord in (moet minimaal 1 hoofdletter, 1 vreemd teken zoals ! of # en minimaal 8 karakters lang zijn) en bevestig dan dit wachtwoord, daarna kunt u naar de inlogpagina om vervolgens met uw e-mailadres en nieuwe wachtwoord in te loggen.