Spring naar inhoud

Hengstenmutaties

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Barflat 20th Century Boy, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2002 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.& M. Schreuders te Klarenbeek, is overleden.

Carlos v. Heesselt, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 1998 definitief goedgekeurd, in eigendom van B. Blom te Nuis, is overleden.

 

Cassis v. Stal Polderzicht, de kleine maat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.&M. v. Driel/Stal de Lagevoort te Liessel, is voor het dekseizoen van 2021 en 2022 verhuurd aan K.E. Annen te Darp.

 

Cay v.d. Viersprong, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 2e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van Drs. H.J.M. Schutte te Wamel, is verkocht aan L. Loyens te Eijsden.

 

Charmeur v.d. Bloemhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 1997 definitief

goedgekeurd, in eigendom van P. Bonants-janssen te Smakt, is overleden.

 

Dageraad v.d. Zandkamp, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 1997 definitief goedgekeurd, in eigendom van K.F. Oudman te Oostwold, is overleden.

 

Eliandro v. Driel, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. Sweere te Son, is voor het dekseizoen van 2021 en 2022 verhuurd aan M.T.G. Broens te Overasselt.

 

Fanity v. Stal Marhé, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van M.P.A.T. Kusters te Megen, is voor het dekseizoen van 2021 en 2022 verhuurd aan

A.H. Klaassens te Donderen.

 

Gilardino of Duke Stable, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk  Hotels te Hoofddorp, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan

P. Collignon te Amersfoort.

 

Gino v.d. Bosrand, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van J. Suurd te Vries, is verkocht aan A.H. Klaassens te Donderen.

 

Goofy v. ’t Olde Hok, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A, met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van J. v. Wijhe te ’t Harde is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Comb. de Blaauw/Geerdink te Hoge Hexel.

 

Guess What of Riverdance, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van W.Termeer te Nieuwaal, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan H. v. Ommen te Wezep.

 

I am v. Stal v.d. Valkenhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk Hotels te Hoofddorp, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan

N.W.C. den Hartog te Tuil.

 

Kamiel v.d. Bolberg, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. Both te Lekkerkerk, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

 

Karel v.d. Achterhoek, de grote maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Drs. G. v.d. Brink te Dordrecht, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan R. v. Raak te Bavel.

 

Kerenzo v. Stal de Toekomst, de grote maat wildkleur vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Jennifer Joossens/R.v. Raak te Bavel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan R. v. Raak te Bavel.

 

Kramer v. Stal Maruschka, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van A. v. Zeitveld-Dusseldorp te Tricht, is verkocht aan A.H.J. v. Loon te Ammerzoden.

 

Lewis v.h. Esveld, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Comb. G. & M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is verkocht aan C.G.A.M. Meereboer te Eesergroen.

 

Ludo v.d. Bouwensweg, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Comb. H.Lap & M. Lap de Vetter, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

 

Manolito de Valk, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A in 2003 goedgekeurd, in eigendom van

J. Brouwer te Nijetrijne is overleden.

 

Martijn v.d. Halve Maan, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Albers te Schayk, is verkocht aan J.A.H. Sengers-Albers te Alverna.

 

Mustang v. Stal Olyhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.A. v. Herwaarden te Buren, is verkocht aan D. Wessels te Rekken.

 

Noir v.d. Nachtegaal, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van H.M.J. Swinkels te Aarle-Rixtel, is verkocht aan W.G.J.M. Bekkers te St. Oedenrode.

 

Now or Never v. Stal Ankeveen, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010  definitief goedgekeurd, in eigendom van J.Horst te Heerde, is overleden.

 

Odilio v. Stal Westerwolde, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. v.d. Beek te Putten, is voor het dekseizoen van 2021 weer bij de eigenaar.

 

Oriënt v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. G.&M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is verkocht aan Jeffrey Haas te Wapenveld.

 

Polly v. Waterloo, de middenmaat, vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. v. Raak te Bavel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Kind. M.v. Remunt te Moergestel.

 

Professor R. v.d. Gathe, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van Stal Weytendael/J. Jansma te Bruchem, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

 

Rodney v. Vries, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk Hotels te Hoofddorp, is verkocht aan J. ten Elshof te Eibergen.

 

Spanker v. stal Buck’s Hoeve, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van H.J.M. Bles & B.J. Bles te Babberich, is verkocht aan J. v.d. Beek te Putten.

 

Tomahawk v. Stal de Buckshoeve,  de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.P.A.T. Kusters te Megen, is verkocht aan A. Westendorp te Enschede.

 

Unique v.d. Buxushof, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. v. Dijk te Mierlo, is verkocht aan R. v.d. Hoever te Bavel.

 

Y-Catcher v.d. Colorstable, de minimaat perlinobonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van B. Plender te Elsloo, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan

M.P.A.T. Kusters te Megen.

 

 

Mutaties hengsten basislicentie

 

Aramis of Sportview, de minimaat zwarbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 een basislicentie toegekend, in eigendom van D. Hissink te Laren, is verkocht aan P.Z. Schlüter te Bergharen.

 

 

Mutaties hengsten selectielicentie onder voorbehoud spermaonderzoek

 

Milan v. ’t Wijbos, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A. in 2021 goedgekeurd, in eigendom van

J.W.A. v. Venrooij te Schijndel, is verkocht aan Comb. de Blaauw/Geerdink te Hoge Hexel.

 

 

Rectificatie:

 

Olivier v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van Gebr. v. Driel te Aalst, is verkocht aan W. v. Brouwershaven te Almkerk.