Spring naar inhoud

Hengstenmutaties

Mutaties hengsten selectielicentie

Atent v. Wegdam, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Timmermans te Simonshaven, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Fam. Smeets te Baarlo.

Briar Desmond, de minimaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van D.J. Garritsen te Vorden, is overleden.

Bryant v. Stal ’t Bogerdje, de middenmaat Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. J. Willems/Willems te Helden-Grashoek, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan M. de Wit-Groenveld te Bemmel.

Coolio v. ’t Vinkenveld, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst. Cat. A met 2e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
R.H.J. Kleinsman te Haaksbergen.

Dietlof v. Veldzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Dibbits te Horssen, is verkocht aan Ruben Dibbits te Berghem, en voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan R. Rutjes te Gendt.

Fantom v. Stal van Aschberg, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
M. v. Dijk-Delden te Leek.

Flexability v.d. Colorstable, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van Romano Geven te Haarsteeg, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
B. Slijkhuis te Ermelo.

Garant v.d. Mortel, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Comb. Vrielink te Bathmen.

Gerrol v.d. Romer, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2006 definitief goedgekeurd, in eigendom van P.T.M. v.d. Rijt te Mariahout, is verkocht aan G.J. Doevendans te Doezum.

Goofy v. ’t Olde Hok, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van J. v. Wijhe te ’t Harde, is verkocht aan Comb. Blaauw/Geerdink te Hoge Hexel.

G’shyrem v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van E. Termeer te Nieuwaal, is verkocht aan S. Smit te Winsum.

Hangover v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van B. Koster te Didam, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan A.J.D. Dibbits te Horssen.

Hoy-ting v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van R.M. Haverkamp-Groen te Epe, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan K. v. Leysen te Oosterhout.

Hunter v.d. Renderklippen, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van B.C.J. Nibbeling te Wehl, is verkocht aan H. v. Ommen te Wezep.

Ilyas v. Stal van Aschberg, de midddenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018  goedgekeurd, in eigendom van S. & M. Kruitbosch te Welsum, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan W. Bergs te Roggel.

Indigo H v.d. Wechterholt, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van P.T.M. v.d. Rijt te Mariahout, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Jannique v. Stal Maruschka, de midddenmaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2006 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. Pieters te Bassevelde in België, is overleden.

Kalingo v. Stal Poolland, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Fam. v.d. Kooy te Barsingerhorn te, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan A.J.D. Dibbits te Horssen.

Kalypso of Sportview, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. v. Beek te Putten, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

King v. Stal Heidezicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Fam. v.d. Kooy te Barsingerhorn, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan A.J.D. Dibbits te Horssen.

Kingston v.d. Nolle, de grote maat zwarte Stamboekhenngst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van M. Verheul te Brielle, is verkocht aan J.G. Damen te Liessel.

Kizmo v. Stal van Aschberg, de klein maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Comb. A.C. v. Asch/K de Kleijn te Yzendoorn, is overleden.

Kjeld v. ‘t Broekland, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van R. Rutjes te Gendt, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Ruben Dibbits te Berghem.

Leff v.d. Vorstenbern, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan J. v. Rossum te Berkhout.

Leon v.d. Neerzink, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van R. v.d. Crommenacker te Erp,is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
W. v. Wanrooy te Keldonk.

Lodion v.d. Moerkuilen, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Jochem Dibbits te Berghem, is voor het dekseizoen 2021 verhuurd aan J. Boeve te Oosterwolde.

Malino v.d. Buitenweg, de grote maat zwartroan Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van P. Bonants-Janssen te Smakt, is verkocht aan Fam. v.d. Kooy te Barsingerhorn.

Mayday v.d. Krijtenburg, de grote maat vos Stamboekhengst Cat A. in 2021 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan A. Boer te Veenhuizen.

Moos v. d ’Eul, de minimaat zwartroan Stamboekhengst Cat. A in 2021 goedgekeurd, in eigendom van M. Geven te Haarsteeg, is verkocht aan H.J.M. Bles/B.J. Bles te Babberich.

Otto v. Vaders Erve, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.C. Geluk te St. Maartensdijk, is verkocht aan J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel.

Pierre v. Stal van Aschberg, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A  met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
A.Z. de Buck te Oostkappele.

Sergeant v.d. Kleine Tip, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
P.L.J. Cools te Zundert.

Sieger v. Vries, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A  met  1e premie in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan H.D. Brons te Delfzijl.

Silvester I v.d. Uilecotenweg, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A  met 3e premie in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van V.A. Bakker te Goudswaard, is verkocht aan J. & M. v. Driel/Stal Lagevoort te Liessel.

Ulverston v. Stal Haarsteeg, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A in met 2e premie in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is verkocht aan B.C.J. Nibbeling te Wehl.

Verginius v. Kairos, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
F. Mekelenkamp/Stal de Gathe te Emst.

Vivaldi v.d. Cleefhoeve, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.J. Teelen te Maasbree, is overleden.

Wesley v. Stal van Aschberg, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A in met 1e premie in 2015 definitief goedgekeurd in eigendom van Fam. v.d. Kooy te Barsingerhorn, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan W. v. Wanrooy te Keldonk.

Xeno v.d. Gathe, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A in met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd in eigendom van H.D. Brons te Delfzijl, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
W. v. Wanrooy te Keldonk.

Xeno v. Stal ‘t Bogerdje, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van K. v. Leijsen te Oosterhout, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
H. Beekmans te Sprang Capelle.

Yankee v. Stal Ankeveen, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Bausch/Stal Ankeveen te Ankeveen, is overleden.

 

Mutaties hengsten Basislicentie

At Your Service v.d. Haar, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A, in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van A.J.M. v.d. Riet te Oud-Gastel, is verkocht aan T.C. Boed te Oude-Tonge.

Arno v.d. Laarhoeve, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A, in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van A.J.M. v.d. Riet te Oud-Gastel, is verkocht aan D.E.M. Vermaas te Zoelen.

Caisey v.d. Hoek, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat A, in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van A. Hilverda te Westerbeek, is verkocht aan F.J.P. Geraedts te Velden.

Xander v. ’t Haveld, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A, in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan J. Scheltinga te Oldeholtpade.

 

Rectificatie

Man of the Match of Duke Stable, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A, in 2021 goedgekeurd, in eigendom van J.C. den Hartog te Vethuizen, is voor de dekseizoenen van 2021-2022-2023 verhuurd aan v.d. Valk Hotels te Hoofddorp.

Winner v.d. Bredeweg, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.A. Willems te Bergharen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan
P.& W. Feiken te Alteveer.