Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 31 januari 2019

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Alco v.d. Gathe, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Slofstra te Beilen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan L. Blaak te Mijnsheerenland.

Balmedie Fabian, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.A.M. Deckers te Ammerzoden, is verkocht aan J.M.A.C. v.den Broek te Chaam.

Bayliss v.d. Veldhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2011 goedgekeurd, in eigendom van W. Adema te Earnewald, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Bentley v. Stal van Aschberg, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. Blaak te Mijnsheerenland, is voor het jaar 2019 verhuurd aan
A.M. Wilbrink te Klarenbeek.

Butraqueno v. Stal Brammelo, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom v.d. Valk Hotels te Hoofddorp, is verkocht aan H. Hendrikx te Lierop.

Cappucino of Sportview, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
A. Jansen te Darp.

Caz v. Stal Nieuwemoed, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van G. Spoeltman te Gendt, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan hengstenhouderij Kramp te Valbrug.

Concorde of Sportview, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan fam. Hurenkamp te Wilp.

Contador v. Stal Brammelo, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2012 goedgekeurd, in eigendom van Comb. A. & A. Winkelmolen te Roggel, is verkocht aan C.T.M. Heuvel te Megchelen.

Djan v.d. Bosrand, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van Comb. H. v.d. Velds/A.H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan fam. Vos te Nederhemert.

Duco v. stal Rosita de Heegh, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A, met 1e premie, in 1997 definitief goedgekeurd, in eigendom van Stal Olyhof/G.A. Dingemans te Aalst, is overleden.

Edgar v.d. Menger, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van fam. Vos te Nederhemert, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A.H. Klaassens te Donderen.

Empire v.d. Bosrand, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van Comb. H. v.d. Velds/A.H. Klaassens te Donderen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Th.H.M. Arts te Venray.

Elco v.d. Vijfmorgen, de kleine maat zwartebonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van W.M.M. Bergs te Roggel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J. v.d. Griend te Strijen.

Ferero v. Zorg en Genot, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van M. Sweere te Son en Breugel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A. Verhoeven te Vorstenbosch.

Gerard v. Ziek, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van R. Ariaans te Ohe en Laak, is verkocht aan A.P.M. Trommelen te ’s Gravenmoer.

Goran v.d. Vijfmorgen, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van Alloysehoeve/Aarts-Bos te Dordrecht, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J. Kayim te Maasdam.

Hayden v.d. Veldhoeve, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van P. de Wit te Onnen, is verkocht aan J. Munsterman te Halle.

Herbert v.d. Viersprong, de kleine maat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van J.M.A.C. v.den Broek te Chaam, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
Comb. A.J. Dijkstra/A. Dijkstra te Laren.

Iwan v.d. Langenhorst, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van H.B. Ottink te Bentelo, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan F.J.M. Ottink te Bentelo.

Jasper v.d .Olde Maten, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2006 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.J. Rensink te Enschede, is verkocht aan S.H. Lanting te Aalden.

Joep v. stal Nieuwemoed, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van A. v. Dijk te Waardenburg, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
R. v. Raak te Bavel.

Manolito v.h. Mallewegje, de minimaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2006 definitief goedgekeurd, in eigendom van M. v. Dijk te Mierlo, is overleden.

Markos v. Wegdam, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Blaauw te Oldekerke is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Plesman v. Veldzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Dibbits te Horssen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Alloysehoeve/Aarts-Bos te Dordrecht.

Polly v. Waterloo, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. v. Raak te Bavel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan E. Boon te Halsteren.

Rascal-H v.d. Wechterholt, de middenmaat valk Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.F.J. ten Dam te Haaksbergen is verkocht aan G.W. Biesebos te Beesd.

Rex v.d. Renderklippen, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. H. v.d. Velds/A.H. Klaassens te Donderen, is verkocht aan
L. Loyens te Eysden.

Sandro v. Stal Langelo, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Smeets te Baarlo, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
W.G.J.M. Bekkers te St. Oedenrode.

Skogkantens Bernard, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van W. Termeer te Nieuwaal, is verkocht aan F.J.M. Tasselaar te Baarlo.

Stef v.d. Mulder, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van F.J.M. Ottink te Bentelo, is voor het dekseizoen van 2019, 2020 en 2021 verhuurd aan
L.A. Th.M. Rijntjes te Ulft.

Suprise v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Kind. v.d. Wetering te Nistelrode.

Tiger v.d. Bosrand, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Slofstra te Beilen, is overleden.

Tornado v.d. Rakkertjes, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2006 goedgekeurd is geïmporteerd en in eigendom van S.J. Vervoort te Udenhout.

Tornado v. Stal Aschberg, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. Rutjes te Gendt, is verkocht aan R. v.d. Crommenacker te Erp.

Viggo v. Stal Munnikenland, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. v. Elst te Velp, is verkocht aan D.E.M. Vermaas te Zoelen.

Walter v. ’t Kleine Weitje, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van Alloysehoeve/Aarts-Bos te Dordrecht, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Comb. A. & A. Winkelmolen te Roggel.

Winningmood v.d. Toom, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
M.C.M. de Jong te Molenschot.

Zenzo v.d. Menger, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.A. de Jong te Wesepe, is voor het dekseizoen van 2019 terug bij de eigenaar.

 

Mutaties hengsten basislicentie

Icebreaker v.d. Leijsenhoeve, de minimaat wildkleur valk Stamboekhengst Cat. A, met in 2018 een basislicentie toegekend, in eigendom van K. v. Leijsen te Oosterhout, is verkocht aan H. Jansen te den Ham.