Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 28 juni 2018

Mutaties hengsten selectielicentie

 

Antoine de Boullion, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.J.M. v.d. Riet te Oud Gastel, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan A.A. Willems te Bergharen.

Atent v. Wegdam, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Timmermans te Simonshaven, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan H. Vinke te Nunspeet.

Bright v.d. Bloemhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in  2011 goedgekeurd, in eigendom van M.C. Bloem te Bergharen, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan A.Z. de Buck te Oostkapelle.

Burgemeester of Riverdance, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. Termeer te Nieuwaal, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan J. v.d. Beek te Heerde.

Casino vom Ellernbrook, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A in 2006 goedgekeurd, in eigendom van K. Bruynes te Schoonrewoerd, is verkocht aan H.E. Poortinga te Leens.

Contador v. Stal Brammelo, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 goedgekeurd, in eigendom van Comb. A. & A. Winkelmolen te Roggel, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan A. Hendrickx te Horn.

Coolio v. ‘t Vinkenveld, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan P.C.M. Raats te Achtmaal.

Denver v.h. Esveld, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van Comb. G. & M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan

B Koster te Didam.

Fairy v.h. Stalletje, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief  goedgekeurd, in eigendom C. Meulendijks te Helmond, is overleden.

Giovannie v.d. Stationshoeve, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van Fam. Streppel te Teuge, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan W. v. Wanrooy te Keldonk.

Gwendo v. Stal Chanille, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van W. Scheuvens te Viersen Duitsland, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan W. v. Wanrooy te Keldonk.

Hashtag v. Polderzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van M.T.A. Kramp te Valburg, is verkocht aan K. Bruynes te Schoonrewoerd.

Helmut v.d. Brouwerij,  de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 definitief  goedgekeurd, in eigendom van W.P.C. Hulzebos te Delfzijl, is verkocht aan J.G. Damen te Liessel.

Heraut v. hoeve Eelwerd, de middenmaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2004 definitief goedgekeurd, in eigendom van Stal Weytendael/J. Jansma te Bruchem, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan K. Bruynes te Schoonrewoerd.

Jens v.d. Provincialeweg, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A. met 2e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is verkocht aan Fam. Rouwkema te Lettelbert.

J.H. v. stal Tangeveer, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van P. en W. Feiken te Alteveer, is verkocht aan Fam. Oudman te Delfzijl.

Larsto v.d. Berkenhoeve, de kleine maat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van Th. G.J. v. Elst te Velp, is verkocht aan Comb. Cobussen/v. Elst te Wychen.

Midas v. Busnwaard, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 3e premie, in 2014 definitief  goedgekeurd, in eigendom van K. Bruynes te Schoonrewoerd, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan P.K. v.d. Zwaag te Enumatil.

Now or Never v. Stal Ankeveen, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief  goedgekeurd, in eigendom van J. Horst te Heerde, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan A. v.d. Lee te Giethem.

Ollie v. Stal Westerwolde, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan Fam. J. v. Rossum te Berkhout.

Redondo v. Stal Brammelo,  de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in  2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. Horst te Heerde, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan F. Mekelenkamp te Emst.

Rex v.d. Koerberg, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief  goedgekeurd, in eigendom van Comb. F. Haak & F. Boot te Epe, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan Dames Brand te Teeffelen.

Rocker v. Stal uit de Woest  de minimaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van H.J.M. Bles & B.J. Bles te Babberich, is verkocht aan D.J. Garritsen te Vorden.

Rossi v.d. Veldhoeve, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan P. Verheesen te Linne.

Sergeant v.d. Klein Tip, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan

W.C.M. Lazeroms te Wouwse Plantage.

Sieger v. Vries, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan Comb. Vrielink te Bathmen.

Sietse v. Vries de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan A.G.J. Lubbe te Beneden-Leeuwen.

Sir Sent Clair v. Kairos, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van J. G. Damen te Liessel, door de eigenaar is terug getrokken uit de dekdienst.

Thobias v. ‘t Roerdal, de kleine maat bruintbonte Stamboekhengst Cat. A in 2006 goedgekeurd, in eigendom van H.E. Poortinga te Leens, is verkocht aan K. Bruynes te Schoonrewoerd.

Torbijn v. Ruimzicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van G. Lapperre te Asch, is verkocht aan D.E.M. Vermaas te Zoelen, en is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan F. v. Remunt te Moergestel.

Ulverston v. Stal Haarsteeg, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e  premie,  in 2015 definitief goedgekeurd in eigendom van W. v. Wanrooy te Keldonk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan M. Beekmans te Venhorst.

Verginius v. Kairos, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2007 goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan P.L.J. Cools te Klein Zundert.

 

 Mutaties hengsten basislicentie

 

Chris v. stal Poldervreugd, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2017 een basislicentie toegekend, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2018 verhuurd aan L. Both te Lekkerkerk.