Spring naar inhoud

Hengstenmutaties

Mutaties hengsten selectielicentie

Amigo v. Stal van Aschberg, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. J Beijersbergen te Emmer Compascum, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan L. Blaak te Mijnsheerenland.
Bentley v. Stal van Aschberg, de kleine maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. Blaak te Mijnsherenland, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan Fam. J. Beijersbergen te Emmer Compascum.

Dartel v.d. Baatehof, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van Y.J. & M. Haak te Mussel, is verkocht aan Fam. Streppel te Teuge.

Eltjo v. Veldhuizen, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2021 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Drenth te Onstwedde, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan v.d. Valk Hotels te Hoofddorp.

Empire v.d. Bosrand, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van G. Klaassens te Donderen, is verkocht aan P.N.J. Velzeboer te Midden-beemster.

Floris v.d. Johanneshoeve, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van P. de Wit te Onnen, is verkocht aan Comb. G. & M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek.

Genie v.d. Boskant, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van C.T.J.G. Gubbels te Altforst, is voor het dekseizoen van 2021 en 2022 verhuurd aan fam. Smeets te Baarlo.

Gwendo v. Stal Chanille, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van W. Scheuvens te Viersen Duitsland, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan E.& G. Koch te Setzin Duitsland.

Important Boy of Duke Stable, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.J.M. Groot Kormelink te Beltrum, is overleden.

Iwan v.d. Tienmaatsweg, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2005 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. v.d. Crommenacker te Erp, is overleden.

Jewel v.d. Klef, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2005 goedgekeurd, in eigendom van Comb. J.M. Biesebos & B.C.A Fopma te Hoenzadriel, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Jumpy v.d. Blikhalm, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A  met 2e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Blonk te Hoofddorp, is overleden.

King of Holstud, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Esschendal & Ossefort te Dalen, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Lodewijk XIV v.d. Rozenhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van W. v. Wijk te Meeuwen, is verkocht aan F.A.W. Kempkens te Huissen.

Lucka v.d. Geershof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van J.A.M. v.d. Geer te Afferden, is verkocht aan T. Aleven te Wehl.

Plesman v. Veldzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Dibbits te Horssen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan W.C.M. Lazeroms te Wouwse Plantage.

Romario of Duke Stable, de minimaat vos stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van D. v. Nuland te Erp, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Sandro v. Stal Langelo, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. Smeets te Baarlo, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan P.W.M. Jansen te Groessen.

Solist v.d. Zandkamp, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van G. Groeneveld te Elst, is verkocht aan R. Wekema Jr. te Peize.

Tornado v. Stal van Aschberg, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. v.d .Crommenacker te Erp, is verkocht aan Junior Participaties/J. v. der Holst te Putten.

Tristan v. Klein Engelland, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A in 2006 goedgekeurd met beperkte deklicentie in eigendom van H.H. Beverdam te Rijssen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan J. Nijenhuis te Goor.

Winner v.d. Bredeweg, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van A.A. Willems te Bergharen, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan H. Drenth te Onstwedde.

Ymaro of Sportview, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan H. Willemsen te Doornspijk.

Ysbrand v.d. Lingewaard, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2009 goedgekeurd, in eigendom van J.H. Drenth te Onstwedde, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan H.H. Beverdam te Rijssen.

Mutaties hengsten basislicentie

Derek v.d. Zandkamp, de grote maat goldendunbonte Stamboekhengst Cat. A in 2013 een basislicentie toegekend, in eigendom van Cor Giezen te Alteveer, is verkocht aan A.J. Kevelam te Holten.

Haert-Breaker H. v.d. Wechterholt, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2017 een basislicentie toegekend, in eigendom van H.C. Hamer te Wijhe, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Hielke v. Pueske, de grote maat mushroom Stamboekhengst Cat. A in 2017 een basislicentie toegekend, in eigendom van A.J. Kevelam te Holten, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Jalabert v.d. Nolle, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 een basislicentie toegekend, in eigendom van J.M.C. de Mink te Numansdorp, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Kilian v. ’t Wijbos, de kleine maat palomino Stamboekhengst Cat. A in 2019 een basislicentie toegekend, in eigendom van E. Liewes te Vries, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.