Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 2 juli 2020

Mutaties hengsten selectielicentie

Balmedie Fabian, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.M.A.C. v. den Broek te Chaam, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan P. Bonants-Janssen te Smakt.

Bright v.d. Bloemhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 goedgekeurd, in eigendom van M.C. Bloem te Bergharen, is verkocht aan Staatsbosbeheer Noord Zeeland te Zonnermaire.

Gepetto v. Stal van Aschberg,  de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van P. Bonants-Janssen te Smakt, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan J.M.A.C. v. den Broek te Chaam.

Jock v. Flieren, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. v. Daalen/Versteeg te Brakel, is overleden.

Mister Blue of the Blue Stable, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2000 goedgekeurd, in eigendom van B. Hamming te Roden, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan H.E. Poortinga te Leens.

Spanker v. Stal Buck’s Hoeve, de minimaat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van H.J. Bles & B.J. Bles te Babberich is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Ing. H. Rootveld te Winterswijk.

Varrington v.d. Buske, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van F.J.M. Busschers te Goor, is verkocht aan W. Adema te Earnewald.

Verginius v. Kairos, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.G. Damen te Liessel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan F. Mekelenkamp/Stal de Gathe te Emst.

 

Mutaties hengsten selectielicentie ondervoorbehoud van spermaonderzoek

Kyle v.d. Apoloniahoeve, de klein maat vos Stamboekhengst Cat. a met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van A. Timmermans te Simonshaven, is verkocht aan J.M.A.C. v. den Broek te Chaam.

Lex v. ’t Veld, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van A.J. Steijvers te Budel, is verkocht aan M. Voets te Rosmalen.

Lorenz v.d. Pastorije, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 goedgekeurd, in eigendom van Drs. H.J.M. Schutte te Wamel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A.G.J. Lubbe te Wamel.