Spring naar inhoud

Hengstenmutaties september – december 2019

U heeft van ons nog een aantal hengstenmutaties tegoed van de maanden september – december 2019.

Onze excuses voor de late plaatsing!

 

Mutaties hengsten selectielicentie

Abdullah v. Odoorn, de minimaat blauwschimmel Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2000 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.P. Hauer/M. Borg te Ter Apel, is overleden.

Allegro v.d. Belschuur, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van C.V.J. Hilhorst te Amersfoort, is verkocht aan A.H.J. Voorend te Breukelen.

Balmoral of Sportview, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan A. Gamsgaard-Frederiksen te Tureby in Denemarken.

Copyright of Riverdance, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 goedgekeurd, in eigendom van W. Termeer te Nieuwaal, is verkocht aan P.J.H. Verheesen te Ittervoort.

Falcao v.d. Leijsenhoeve, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van K. v. Leijsen te Oosterhout, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Falko v.d. Tienmaatsweg, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van G.A. v. Herwaarden te Buren, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Genie v.d. Boskant, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd in eigendom van R.M. Molenkamp te Neede, is verkocht aan C.T.J.G. Gubbels te Altforst.

Geraldo v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd in eigendom van Comb. G. & M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is verkocht aan H.J. Voortman te Eibergen.

Geraldo v.d. Sleedoorn, de minimaat wildkleur smokey Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is verkocht aan Horse & Living te St. Veit in Oostenrijk.

Goldenboy v. Wegdam, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2002 definitief goedgekeurd in eigendom van A.H. Groeneveld – Woldman te Zevenhuizen, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Hippóphae v.h. Landgoed, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2017 goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2020 en 2021 verhuurd aan H. Vinke te Nunspeet.

Jamaica v.h. Esveld, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van Lucswolle Stable te Roden, is verkocht aan A. Blaauw te Tynaarlo.

Jaro v.d. Welyse Hoek, de middenmaat wildkleur bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is verkocht aan R. Ariaans te Ohé en Laak.

Jasper v. ‘t Heidepark, de minimaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van P. Coenen te Drunen, is overleden.

Jens v.d. Provincialeweg, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van Fam. Rouwkema te Lettelbert, is verkocht aan J.P.A. v. Oosterhout te Hoeven.

Joep v. Stal Nieuwemoed, de grote maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van A. v. Dijk te Waardenburg, is verkocht aan W.F.J. ten Dam te Haaksbergen.

Karel v.d. Achterhoek, de grote maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Drs. G. v.d. Brink te Dordrecht, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan R. v. Raak te Bavel.

Kazandro of Duke Stable, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van J.C. den Hartog te Vethuizen, is verkocht aan T. Aleven te Wehl.

Manolito v.d. Veldhoeve, de grote maat zwarte stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.H. Drenth te Onstwedde, is voor het dekseizoen vaan 2019 verhuurd aan J. Metzlar te Nieuwe Pekela.

Onyx of Sportview, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in  eigendom van Fam. Oudman te Oostwold, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P. en W. Feiken te Alteveer.

Oscar v. ’t Roerdal, de minimaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van L. Both te Lekkerkerk, is door de eigenaar uit de dekdienst teruggestrokken.

Parlington Gucci, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 3e premie, in 2004 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. J.M. v.d. Biesebos & B.C.A. Fopma te Beesd, is verkocht aan Comb. D.J.G. v. Zetten/A.H. de Haas te Beusichem.

Polly v. Waterloo, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. v. Raak te Bavel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan F. Boon te Halsteren.

Prins v.d. Bekkenkamp, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A. met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van Hengstenhouderij Kramp te Valburg, is verkocht aan G. Langbein te Urbich in Duitsland.

Promotie v. Kastanjehof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van R. Ariaans te Ohé en Laak, is verkocht aan M. Schreurs te Buggenum.

Rodney v. Vries, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk Hotels te Hoofddorp, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan P.C.J. Collignon te Amersfoort.

Sleipnir v. Odoorn, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van S. Keuper-Jolink te Dalen, is verkocht aan J.H. Drenth te Onstwedde.

Thorgal of Sportview, de minimaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.T.G. Broens te Overasselt, is verkocht aan Häkan Häll te Stjärnhov in Zweden.

Torbijn v. Ruimzicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van D.E.M. Vermaas te Zoelen, is verkocht aan D.J. Beets te Assendelft.

Travis v. Stal de Langewei, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van G. v.d. Linden te Megchelen, is overleden.

Winnetoy, v.d. Gemarisahof de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.M.J. Broens te Overasselt, is voor het dekseizoen van 2020 en 2021 verhuurd aan Kind. v.d. Wetering te Nistelrode.

Xander v.d. Axelse Buitenweg, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.G.J. Wagemans te Horst, is overleden.

 

Mutaties hengsten basislicentie

Dinar v. Stal Grandia,  de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met in 2016 een basislicentie toegekend, in eigendom van B. Koelewijn te Hazerswoude-Rijndijk, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan M.E. Lastdrager te Wouwse Plantage.