Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 15 oktober 2020

Mutaties hengsten selectielicentie

Colovatti v. Stal Brammelo, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van hengstenhouderij Kramp te Valburg, is overleden.

Da Vinci H. v.d. Wechterholt, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2020 definitief goedgekeurd, in eigendom van H.C. Hamer te Wijhe, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan
G. & M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek.

Denver v.h. Esveld, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. G.& M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan C.M.J. Verheul te Brielle.

Empire v.d. Bosrand, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Velds/Klaassens te Donderen is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan
Comb. F. Haak & F. Boot te Epe.

Fly Away v. Stal Wilcas, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 goedgekeurd, in eigendom van C.J.M. de Graaf te Chaam, is verkocht aan C.L. Connor te Lockstock in England.

Galant LTD, de middenmaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van L. ten Dam te Haaksbergen, is verkocht aan A.I. v. Sint Annaland, te Dordrecht.

Goran v.d. Vijfmorgen, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 goedgekeurd, in eigendom van Alloysehoeve/Aarts-Bos te Dordrecht, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Herben v. Stal Geerhof, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2006 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam. J. Beijersbergen te Emmer Compascum, is overleden.

Kairo v. ’t Kampje, de kleine maat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van G. Bruring te Roderwolde, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.

Knock Fortune Chaser, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van G. v. Kuijk te Reusel, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan
R. Wekema Jr. te Peize.

Levi v.d. Schaapshoeve,  de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2006 definitief goedgekeurd, in eigendom van Fam Smeets te Baarlo, is door de eigenaar terug getrokken uit de dekdienst.

Little Dynamic v.d. Buxushof, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van fam. Smeets te Baarlo, is verkocht aan P.J. v.d. Wal te Hallum.

Olivier v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van Gebr. v. Driel te Aalst, is verkocht aan W. v. Brouwershaven te Aalst.

Olivier v. Stal de Lagevoort, de minimaat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.E. Lastdrager te Wouwse Plantage, is verkocht aan S.J. Vervoort te Udenhout.

Orient v.d. Amstelhof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. G. & M. v.d. Berg te Kootwijkerbroek, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan Jochem v. Waes te Oosterhesselen.

Rocco v. Stal Polderzicht, de kleine maat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van B.C.J. Nibbeling te Wehl, is verkocht aan J. Wessels te Eibergen.

Shadow v.d. Biezenbeemd, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e  premie, in 2012 definitief  goedgekeurd, in eigendom van P. Coenen te Drunen, is verkocht aan D.E.M. Vermaas te Zoelen.

Stefan v. Aruba, de grote maat zwarte stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.F.J. ten Dam te Haaksbergen, is door de eigenaar terug getrokken uit de dekdienst.

Tomahawk v. stal Buck’s Hoeve, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van M.P.A.T. Kusters te Megen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan
A.J.H. Westendorp te Enschede.

Viggo v. Stal Munnikenland, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 definitief goedgekeurd, in eigendom van D.E.M. Vermaas te Zoelen, is voor het dekseizoen van 2020 verhuurd aan H.E. Poortinga te Leens.

Wonder Boy v.d. Molenstraat, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.H. v. Looij te Koekange, is voor het dekseizoen van 2021 verhuurd aan G.F. Klaver te Oudwoude.