Spring naar inhoud

Hengstenmutaties 13 mei 2019

Mutaties hengsten selectielicentie

Atent v. Wegdam, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van A. Timmermans te Simonshaven, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
H. Vinke te Nunspeet.

Birlling Snow Knight, de minimaat grijze Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 1996 definitief goedgekeurd, in eigendom van J.P. Hauer/M Borg te ter Apel, is overleden.

Bombastus v. Nuwelant, de minimaat bruinschimmel Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 definitief goedgekeurd, in eigendom van D. v. Nuland te Erp, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A.J.M. v.d. Riet te Oud Gastel.

Bryant v. Stal ’t Bogerdje, de middenmaat vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2011 goedgekeurd, in eigendom van Comb. J. Willems/Willems te Helden Grashoek, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J. Boeve te Oosterwolde.

Butraqueno v. Stal Brammelo, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Hendrikx te Lierop, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
Jeffrey Haas te Wapenveld.

Diezel v. Stal Dito, de grote maat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2013 goedgekeurd, in eigendom van A.R. Boer te Veenhuizen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan Comb. J. Willems/Willems te Helden-Grashoek.

Eise v.d. Groenkamp, de minimaat bruine Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2014 goedgekeurd, in eigendom van R.M. Haverkamp-Groen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan L. Pronk & E. van den Berg te Berkhout.

Jeffrey v.d. Viersprong, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2004 definitief goedgekeurd, in eigendom van Drs. G. v.d. Brink te Dordrecht, is overleden.

Jupilair v. stal v.d. Valkenhof, de minimaat palomino Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2018 goedgekeurd, in eigendom van v.d. Valk Hotels te Hoofddorp, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
M.P.A.T. Kusters te Megen.

Kadar v.d. Vijfmorgen, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van S. & M. Kruitbosch te Welsum, is verkocht aan Comb. A.C. v. Asch/ K. de Kleijn te IJzendoorn.

Kadinsky-H v.d. Wechterholt, de grote maat Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van H.C. Hamer te Wijhe, is verkocht aan T. v.d. Pol te Garderen.

Karel v.d. Achterhoek, de grote maat vosbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van W.F.J. te Dam te Haaksbergen, is verkocht aan Drs. G. v.d. Brink te Dordrecht, en is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan R. v. Raak te Bavel.

Kashia v. ’t Zand, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Laura Kramp te Valburg, is verkocht aan P de Wit te Onnen.

King v. Stal Heidezicht, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van Comb. Fransen-Arts te Beugen, is verkocht aan A.J.D. Dibbits te Horssen.

Kizmo v. Stal van Aschberg, de kleine maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van H. v. Asch te IJzendoorn, is verkocht aan Comb. A.C. v. Asch/K. de Kleijn te Ijzendoorn.

Koert v. ’t Broekland, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van S. & M. Kruitbosch te Welsum, is verkocht aan H. Nijnuis te Foxwolde.

Kondor v.d. Garderenshof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van A.J.D. Dibbits te Horssen, is verkocht aan A.J. Doevendans te Emst.

Kramer v. Stal Maruschka, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van A. v. Zeitveld-v. Dusseldorp te Tricht, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan A.H.J. v. Loon te Ammerzoden.

Kyaro v.d. Kuiperij, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2019 goedgekeurd, in eigendom van G.J. Jaspersen te Doornenburg, is voor het dekseizoen van 20019 verhuurd
aan fam. v. Mourik te Aalst.

Larsto v.d. Berkenhoeve, de kleine maat bruinbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2007 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. W.L. Cobussen/Th. v. Elst te Wijchen, is verkocht aan
W.L. Cobussen te Wijchen.

Napoleon v.d. Kortenhof, de middenmaat zwartbonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2009 definitief goedgekeurd, in eigendom van fam. v.d. Kooy te Barsingerhorn, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan J.H. Drenth te Onstwedde.

Narco oet Twente, de minimaat vos Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2008 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. J. & G. Willems te Roderesch, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
H. Willemsen te Doornspijk.

Ovide v. Lierop, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2010 definitief goedgekeurd, in eigendom van C.M.M. Dirven te Geertruidenberg, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
Fam. Horenga te Briltil.

Paul v.d. Heul, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2011 definitief goedgekeurd, in eigendom van H. Hendrikx te Lierop, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan E.J. Eikelboom te Bruchem.

Pim v.h. Melkvonder, de middenmaat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2012 definitief goedgekeurd, in eigendom van fam. Horenga te Briltil, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
C.M.M. Dirven te Geertuidenberg.

Scot v.d. Garderenshof, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van G. v.d. Linden te Megchelen, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
W.M. Winters te Azewijn.

Vancouver v. Spoorzicht, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2017 definitief goedgekeurd, in eigendom van W.M.M. Bergs te Roggel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
R. Wolters te Elst.

Y-Catcher v.d. Colorstable, de minimaat perlinobonte Stamboekhengst Cat. A met 1e premie, in 2015 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. B. Bles & H. Welling te Babberich, is verkocht aan B. Plender te Esloo.

Zirh v. Nuwelant, de minimaat, vos Stamboekhengst Cat. A met 2e premie, in 2016 definitief goedgekeurd, in eigendom van Comb. de Blaauw/Geerdink te Hoge Hexel, is voor het dekseizoen van 2019 verhuurd aan
J. Schepers te Zweelo.

Mutaties hengsten basislicentie

Hoogmoed v.d. Kuiperij, de grote maat zwarte Stamboekhengst Cat. A in 2018 een basislicentie toegekend, in eigendom van G.J. Jaspersen te Doornenburg, is door de eigenaar teruggetrokken uit de dekdienst.