Spring naar inhoud
Toon alleen evenementen voor Sport en Recreatie | Keuringen | Vergaderingen | Overigen.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oranjeconcours

27 april

Ook dit jaar wordt op Koningsdag in De Bilt het Oranjeconcours gehouden, dit jaar alweer voor de 37e maal. Op Vrijdag 27 april 2018 wordt er gestreden in diverse rubrieken voor Tuigpaarden, Hackney’s, Friezen en Shetland Pony’s. Ook zal er een spectaculair shownummer in het programma worden opgenomen.

Voor Shetlanders worden er, bij voldoende deelname, rubrieken verreden voor enkelspannen en tweespannen. Deze rubrieken tellen mee voor de landelijke competitie. Ook kan er deel worden genomen aan een damesnummer waarbij ook een prijs voor het schoonste geheel zal worden uitgereikt. Ook hengsten mogen deelnemen aan de genoemde rubrieken, zij ontvangen echter geen competitiepunten in de enkelspanrubriek.

Aanvangstijd van het concours is 11.30 uur, de terreinen zijn aan de Soestdijkseweg Zuid te Bilthoven tegenover het gemeentehuis Jagtlust.

U kunt zich tot uiterlijk 27 maart 2018 via het volgende emailadres opgeven: wedstrijd.nsps@gmail.com. Bij opgave dient u de naam en het competitienummer van de pony(‘s) en de contactgegevens van de eigenaar en rijder te vermelden.

Liefhebbers van de aangespannen sport zijn van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op het Oranjeconcours in De Bilt! Meer informatie kunt u vinden op www.oranjeconcours.nl.

Gegevens

Datum:
27 april
Evenement Categorie:

Locatie

Wedstrijdterrein Oranje Concours
Soestdijkseweg Zuid
Bilthoven, Nederland
+ Google Maps

Een nieuw evenement aanmelden? Gebruik daarvoor ons berichtenformulier.